Gündem
  • 28.9.2020 10:27

Trump rakibi Biden'in Viagra kullandığını iddia etti

Amerika'da başkanlık seçimleri yaklaşırken ortalık şimdiden fena karıştı..
ABD Başkanı Trump daha önce beyni sulanmış dediği rakibi Biden'in ayakta durabilmek için performans arttırıcı doping ilaçları kullandığını iddia etti.
New York Times'ın Donald Trump'ın vergileri hakkında bomba gibi açıklamalar yayınlamasından birkaç dakika sonra ABD başkanı, Demokrat rakibi Joe Biden'i ağır ve kanıtlanmamış bir dizi suçlamalarla hedef aldı.

Trump'tan canlı yayın tartışması öncesi ilginç istek!

Trump daha sonra Twitter'da "Salı gecesi tartışmadan önce veya sonra uykulu Joe Biden'ın uyuşturucu ve doping testini şiddetle talep edeceğim" dedi.
Bunu da Twitter'de şu sözlerle duyurdu;

"I will be strongly demanding a Drug Test of Sleepy Joe Biden prior to, or after, the Debate on Tuesday night. Naturally, I will agree to take one also. His Debate performances have been record setting UNEVEN, to put it mildly. Only drugs could have caused this discrepancy???"

ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat başkan adayı Joe Biden ile yapacağı ilk canlı yayın tartışması öncesi rakibine doping testi yapılmasını istedi.Biden'ın performansının “inişli çıkışlı” olduğunu belirten Trump, bu “tutarsızlığa” dopingin neden olabileceğini savundu.
Başkan ayrıca Biden'in oğlu Hunter'ı yolsuzlukla suçladı ve var olmayan Demokratların gözetimsiz, açık sınır politikaları hakkında spekülasyon yaptı. 
The New York Times'dan Trump'ın başkanlığı kazandığı yıl sadece 750 dolar vergi ödediğini ve son 15 yılın 10'unda kazandığından daha fazla para kaybettiği için hiç vergi ödemediği ortaya çıkmıştı. Trump bu haberi de reddetti : “Bu sahte bir haber. Tamamen sahte haberler. Uyduruldu, ”
3 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesi Trump ve rakibi Biden ilk canlı yayın tartışmasını 29 Eylül'de yapacak..

Güncellenme Tarihi : 28.9.2020 10:53

İLGİLİ HABERLER