Bilim
  • 2.6.2006 00:03

TTNET AŞ, ADSL TALEPLERİNİ KABUL ETMEYE BAŞLADI

BİLGİN ŞAŞMAZ
ANKARA  - Türk Telekom'un özelleştirme sürecinde Rekabet Kurulu'nun vermiş olduğu karar doğrultusunda, 26 Nisan 2006 tarihinde kurulan ve Telekomünikasyon Kurumu'ndan aldığı lisans çerçevesinde, 15 Mayıs 2006 tarihinden itibaren fiili olarak hizmet vermeye başlayan TTNet Anonim Şirketi, bireysel müşterilerin ADSL taleplerini kabul etmeye başladı.


Türk Telekom'dan konuya ilişkin bir yazılı açıklama yapıldı. Buna göre, Türk Telekom'dan ayrılarak bağımsız bir tüzel kişilik kazanan ve internet servis sağlayıcısı olarak hizmet vermek üzere kurulan TTNet A.Ş., bugünden itibaren bireysel müşterilerin ADSL taleplerini kabul etmeye başladı.

Açıklamada, "Bundan böyle bireysel ADSL talebinde bulunacak müşterilerin 444 0 375, dial-up müşterilerimizin ise 444 0 145 numaralı TTNet A.Ş. müşteri hizmetleri numarasını aramaları veya www.ttnet.net.tr web adresinden Şirket ve internet hizmetleri hakkında bilgi edinmeleri mümkün olacaktır. TTNet AŞ, müşteri memnuniyeti ve yüksek hizmet kalitesini ilke edinerek, hizmetlerini mümkün olan en üst seviyede ve en uygun fiyatla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir" denildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:04

İLGİLİ HABERLER