Yaşam
  • 5.8.2009 04:57

'TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE FAZIL SAY DEVLETİ SOYMAYA KALKTI!..'

Kanseri atlattıktan sonra müziğe geri dönen Özdemir Erdoğan, süperstar, diva ve megastar unvanlı sanatçılara çattı:Hiçbiri uluslararası değil. Onlar ancak köyümüzün, hudutlarımızın starı...Cesur çıkışları ile tanınan müzisyen Özdemir Erdoğan yine sert konuştu. İşte ünlü müzisyenin zehir zemberek sözlerinden satır başları:

ÜLKEYE HİÇ FAYDALARI YOK

Yaz döneminde birkaç parça yaptıktan sonra ortadan kayboluyorlar. Bu ülkeye hiçbir faydaları yok. Yere göğe sığdıramadığımız divalara, süper starlara 'Ne verdin ülkeye kardeşim?' diye sormazlar mı? Kaç para döviz getirmişler bu ülkeye? Hiçbir şey. Biz o zaman uluslararası değiliz. Biz, kendi hudutlarımızda, köyümüzde divayız...

VERGİ VERMEZLER

Sen kendini süperstar olarak görüyorsan onun hakkını vereceksin. Hiçbir şey yaptıkları yok. Buna isyan ediyorum. Beş kuruş vergi de vermiyorlar devlete.

YABANCI HAYRANI

Bizde her zaman yabancılar değerlidir. Santana buraya gelip dünyanın parasını alıyor. Sosyetemiz koşa koşa gidiyor. Arif Sağ ona tel takıp çalar.

TUĞBA DA DEVLETİ SOYMAYA KALKTI

Tuğba Büyüküstün kızımız Türkiye'nin yüzü olması önerildiğinde para istiyor. Bu devleti soymaktır. Zor geçinen bir ülkeyiz. Bazen hükümetimiz de bu popülist tuzaklara düşüyor. Başbakan'ı görüyorum. 7 senede saçı kalmadı, gözlerinin altı çöktü. Her zaman ona dua ediyorum."

FAZIL SAY DEVLETTEN PARA İSTİYOR

Fazıl Say çok iyi bir piyanist ama çok kötü bir besteci. Kültür Bakanlığı'na gidiyor besteleri için yüz bin dolarlar istiyor. Hayır yanıtını alınca bu sefer de “Bu memlekette yaşanmaz diye tutturuyor. Allah gözünü doyursun.
(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER