Yaşam
  • 25.10.2021 10:40

Tuba Büyüküstün'ü kahreden ölüm!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Tuba Büyüküstün, şimdilerde bir dijital platformda yayınlanacak olan 'Another Self' dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özel hayatıyla da merak edilen Büyüküstün'ün, son dönemde Murat Boz ile adı anılıyor. Instagram'da 5,3 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımı ile sevenlerini üzdü. Kan arayışı için Tuba Büyüküstün'ün de seferber olduğu Tuna Saydan'dan acı haber geldi. Yaptığı paylaşım ile üzüntüsünü dile getiren Tuba Büyüküstün, eski sevgilisinin oğlunun ölümüyle sarsıldı.Tuba Büyüküstün 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan'ın oğlu Tuna Saydan'ın vefatıyla sarsıldı.

Sami Saydan'ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu.Saydan'ın oğlu için dün geceden beri kan arayışı vardı, Büyüküstün de Tuna için seferber olmuştu. Ancak tüm çabalara rağmen 19 yaşındaki Tuna Saydan kurtarılamadı.Ünlü oyuncu aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Büyüküstün, kötü haberi duyar duymaz siyah bir paylaşımla acısını duyurdu.

Ünlü oyuncu aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Büyüküstün, kötü haberi duyar duymaz siyah bir paylaşımla acısını duyurdu.Sami Saydan, Tuba Büyüküstün ile ayrılığının ardından "İki yıl masal gibi bir aşk yaşadık. İki kez evlenme teklif ettim ama olmadı. Trajik bir son yaşadık" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2021 10:47

İLGİLİ HABERLER