Spor
  • 1.7.2017 00:40

Tudor 6 oyuncuyu kadro dışı bıraktı

Galatasaray, 2017-18 sezonu hazırlıkları kapsamındaki Slovakya kampı kadrosunu açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı ön eleme nedeniyle sezonu erken açan Galatasaray'da ilk yurt dışı kampı başlıyor. Sarı-kırmızılılar, ilk olarak Slovakya'nın Bratislava kentine gitti. Galatasaray, daha sonra karayoluyla Samorin'e geçti.

Sarı-kırmızılıların kamp kadrosunda gelecek haftaya kadar izinli olan Wesley Sneijder'ın dışında tam 6 oyuncu kamp kadrosuna alınmadı. Nigel de Jong, Hakan Balta, Umut Gündoğan, Endoğan Adili, Oğuzhan Kayar ve Volkan Pala Slovakya'ya götürülmeyen isimler oldu. Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, dün İtalyan basınına Hollandalı futbolcunun ayrılmak istediğini açıklamıştı. Albers, "Wesley Sampdoria'yı istiyor. Şu anda diğer opsiyonlara göre ilk tercihi Sampdoria. Wesley gittiği yerlerde insanların gönüllerini fethetmiştir. Asla bir problem yaşamaz" ifadelerini kullandı.

Yeni transferler Maicon, Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis kamp kadrosunda yer aldı. Galatasaray'ın altyapısının dikkat çeken isimleri Ozan Kabak, Samed Karnuçu, Recep Gül, Yunus Akgün de kamp kadrosunda yer aldılar.

Güncellenme Tarihi : 1.7.2017 00:41

İLGİLİ HABERLER