Spor
  • 30.9.2017 23:29

Tudor : Komedi filmi gibi penaltı

Galatasaray'ın teknik patronu Igor Tudor, 3-2'lik Karabükspor galibiyeti sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig'in 7. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup ettikleri maç sonrası önemli açıklamalar yaptı.

"KENDİ SEVİYEMİZDE DEĞİLDİK"
"90 dakikaya bakıldığında kazanmayı hak eden, çok üstün bir Galatasaray vardı. 2. yarıda yaptığımız ufak değişikliklerle daha iyi oynayan bir Galatasaray gördük. Futbol olarak bahsedeceksek, bizim seviyemiz değildi bu oynadığımız futbol.".

Sarı-Kırmızılı takımın hocası çarpıcı ifadeler kullandı:

"Hakemler Türkiye Ligi'nde komedi filmlerinde olacak penaltılar verebiliyorlar, bugün de öyle oldu! Kimse yanlış anlamasın, ben bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Her hafta, her pazar bir hakem hatası oluyor. İnsanların gözündeki krediyi kaybediyorsunuz. İnsanlar, bakalım ne zaman penaltı verecek diye düşünmeye başlıyor. İlk yarıya baktığımızda 3-4 gol daha bulabilirdik ancak bulamadık. Bu futbol bizim seviyemiz değil. İkinci devrede oyunu domine ettik. İkinci yarı ufak tefek değişikliklerle daha iyi oynayan bir Galatasaray gördük ama maçı bitirecek golü bulamadık. Anlamsız bir penaltıyla 2-2'ye geldi ama son anda golü atıp kazandık. Bu tip galibiyetler takımın motivasyonu için önemli bir şeydir."

 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2017 23:31

İLGİLİ HABERLER