Spor
  • 29.10.2017 22:24

Tudor'dan yenilgiye tuhaf savunma

İgor Tudor: Değişikliklerin amacı defans arkasına koşuları arttırmak

Galatasaray, Trabzonspor'a 2-1 yenildi ve nağmağlup ünvanını Trabzon'da bıraktı. Galatasaray teknik direktöri İgor Tudor maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 53. dakikada yaptığı değişiklikle ilgili konuşan Tudor, ''Eren-Gomis değişikliğinde defans arkası koşuların arttırılmasını amaçladık ama olmadı. Kırmızı kartlar da oyunumuzu etkiledi'' dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında Trabonspor evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla ligde nağmağlup takım kalmadı. İgor Tudor maç sonu yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası konuşan Tudor şu ifadeleri kullandı:

'Rakip tamamen futboldan uzak'

Şu anda yapmamız gereken bu maçı burda bırakıp, sonraki maça fokus olmak. Buraya kazanmak, oynamak için gelmiştik. Rakip ise tamamen futboldan uzak, uzun topa dayalı oynadılar. Yapmak istedikleri uzun top ve dönen toplar. Bu onların fikri. Dersler çıkarmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları sonraki maçlarda yapmamak için çalışmalıyız. Yaptığımız değişikliklerin amacı defans arkasına koşuları arttırmak. Şu an için yapabilecek bir şey yok. Ama bu maçı burada bırakmalıyız.

'Bu tip futbol oynamak benim tarzım değil'

Duran toplar için takımımı eleştirmeyeceğim. Futbolda bu tip şeyler olabiliyor. Rakip sadece duran toptan gol bulmaya odaklanmıştı. Bu tip futbol oynamak benim tarzım değil, ne yazık ki karşımızda böyle bir takım bulduk. Yapacak bir şey yok. Bugün eksiklerimiz ve gördüğümüz kart nedeniyle istediklerimizi yapamadık.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2017 22:28

İLGİLİ HABERLER