Yaşam
  • 28.5.2006 19:53

TUĞBA ÖZAY'A TACİZ ÖNLEMİ

YILMAZ UZUN
BALIKESİR  - Ünlü manken Tuğba Özay, bir otelin bar açılışı için geldiği Balıkesir'de DJ'lik yaptı.


Asya Termal Otel'deki Reed Moon isimli yeni disko barın açılışı, ünlü manken Tuğba Özay ile yapıldı. Gece yarısı başlayan eğlence, sabaha kadar sürdü. Tuğba Özay, dinleyenler arasında yaptığı oylama sonrası Türkçe pop şarkılar çaldı. Hem eğlenen hem de eğlendiren Tuğba Özay, kendisinden imza almaya gelen küçük yaştaki çocukları görünce şaşırdı. Küçük hayranlarına önce kızan Özay, diskodan ayrılmaları karşılığında imza verdi.


DJ'liği başarıyla tamamlayan ünlü manken, daha sonra bara geçip burada küçük bir gösteri yaptı. Tuğba Özay, yarısına kadar doldurduğu kadehi, içindeki suyu dökmeden eliyle ters çevirdi. Gençlerin cep telefonuyla görüntü ve resimlerini çektiği DJ Tuğba Özay, hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çekildi.


Ünlü manken Özay, bardan ayrılışı sırasında ise bir gelin ve damatla karşılaştı. Yeni evli çifti tebrik eden güzel manken, hemen gelinin ayakkabısını ayağından çıkartıp altına kendi adını yazdırdı. Bu şekilde evlilik dileğinde bulunan Özay'ın "Nereye gelin gideyim?" diye sorduğu yeni gelin, Balıkesir'den evlenmesini tavsiye etti. Güzelliğiyle dikkat çeken manken Tuğba Özay, bar girişi ve çıkışında muhtemel tacizlerden korunmak için güvenlik elemanları tarafından sıkı korumaya alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER