Spor
  • 30.5.2006 13:34

TÜMER F.BAHÇE'YE TRANSFERİNİN PERDE ARKASINI ANLATTI

Fenerbahçe sezonun ilk transferini Beşiktaş'tan ayrılan orta saha oyuncusu Tümer Metin'i renklerine bağlayarak yaptı. 

MURAT AKSU İLE GÖRÜŞTÜ İPLER KOPTU

Tümer, bugün Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir
Tesisleri'ne gelerek, Kulüp İkinci Başkanı Murat Aksu ile görüştü.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından tesislerden ayrılan Tümer, yaptığı kısa açıklamada ''Şu dakikadan itibaren Beşiktaş ile bağlarım kopmuştur. Gerekli açıklamayı öğleden sonra yapacağım'' dedi.

FB TV'DE AÇIKLAMA YAPTI
 
Sarı-lacivertli kulüple üç yıllık sözleşme imzalayan Tümer, FB TV'de yaptığı açıklamada, "iki taraf için de hayırlı olsun, kısa bir ön gürüşmenin ardından dün gece başkanımızla (Aziz Yıldırım) sözleşme imzaladım" dedi.
 
Transferinin iki görüşmede sonuca bağlandığını ifade eden Tümer, "Fenerbahçe gibi hedefleri olan bir kulüpte bulunmaktan mutluyum. 100'üncü yılda tecrübelerimle takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Yeni formamdan son derece mutluyum" şeklinde konuştu. 
 
Verdiği karardan dolayı hiçbir pişmanlık duymadığını dile getiren Tümer, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkmak için sabırsızlandığını, kendisinin de bir an önce taraftarla buluşmak istediğini söyledi.
 
Fenerbahçe'nin çok yetenekli oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu belirten Tümer yeni takımında en çok Appiah beğendiğini, Alex ve Anelka'nın da çok iyi oyuncular olduğunu ifade etti.
 
Yönetici İlhan Ekşioğlu, Tümer'in askerlik sorununun farkında olduklarını ancak oyuncunun mevcut yasa çerçevesinde bir yıl daha askere gitmeden futbol oynayabileceğini, bu süre sonunda yasada değişiklik yapılmazsa Tümer ile yollarını ayıracaklarını vurguladı. 
 
Askerlik sorunu nedeniyle yurt dışında kulüp ayıran ancak Borussia Dortmund ve Ajax ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Tümer'e Beşiktaş'ın yıllık bir milyon 750 YTL teklif ettiği, deneyimli oyuncunun yıllık üç milyon YTL veren Fenerbahçe'yi tercih ettiği iddia ediliyor.
 
Tümer'e ödenecek para konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER