Spor
  • 24.8.2009 02:41

TUNCAY İPLERİ KOPARTIYOR...

Fenerbahçe Tuncay Şanlı'yı bekliyor, yıldız futbolcu da transferi için son adımları atıyor. Tuncay'ın öncelikli hedefi Avrupa'da kalmak.

Transfer döneminin son günleri yaklaşırken tecrübeli oyuncu hala bu emeline ulaşamadı. Bunun için de vakit geçirmeden ayrılmak istiyor.Pazartesi günü Middlesbrough yöneticileriyle görüşecek olan Tuncay, " Bırakın gideyim İngiltere'de 2. ligde oynamak istemiyorum. Ancak yüksek bolservis bedelini verip beni alabilecek bir kulüp yok. Fenerbahçe beni istiyor. Bırakın bir yıllığına eski kulübüme kiralık gideyim" diyecek.

KÖLN TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tuncay Şanlı için Fenerbahçe'nin dışında Köln takımıda sırada bekliyor. Özellikle Alman kulübünde antrenörlük yapan Ümit Özat, Tuncay'ın takıma katılması için büyük çaba sarf ederken, sürekli yıldız oyuncu ile de görüşüyor. Ancak Tuncay, tıpkı M'Boro gibi sıradan bir ekip olması nedeniyle Köln'ü düşünmüyor. Bu nedenlede tecrübeli oyuncunun önceliği Kanarya.

Pazartesi günü kiralık olarak gitmesi konusunda M'Boro yöneticilerini ikna etmeye çalışacak olan Tuncay, durumu hemen Sarı-lacivertli yöneticilere iletecek. Bunun için de Pazartesi günü Fenerbahçeli bir yöneticinin İngiltere'ye gideceği öğrenildi. (Habertürk)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER