Spor
  • 30.6.2009 13:25

''TUNCAY ŞANLI ASTON VİLLA YOLUNDA''

LONDRA - Daily Mirror gazetesinde yer alan haberde, Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill'in. Tuncay Şanlı için Middlesbrough kulübüne 5 milyon sterlin teklif etmeye hazırlandığı iddia edildi.
Aston Villa'nın Tuncay'a Middlesbrough kulübü tarafından ödenen haftada 65 bin sterlinlik ücreti ödemeye devam etmeyi de kabul ettiği bildirildi.
Mirror gazetesi, Middlesbrough'nun satacağı oyunculardan 17 milyon sterlin kazanmayı hedeflediğini ve Tuncay'ın da satış listesindeki oyunculardan biri olduğunu yazdı.
Gazete, Middlesbrough'nun Tuncay'ın satış listesinde olduğunu Aston Villa'ya bildirdiğini ve Villa'nın da durumu değerlendirmeye aldığını kaydetti.
Daily Mirror gazetesinde ''Yetenekli Türk'' diye tanıtılan Tuncay'ın en büyük yeteneği, ''birçok görevi üstlenebilecek bir futbolcu olması'' şeklinde sunuldu.
Tuncay'ın bu aşamada kaptan Gareth Berry'yi satan Aston Villa'ya büyük katkı sağlayabileceğine de dikkat çekilen haberde, teknik direktör O'Neill'in de Tuncay'ın ''önceden tahmin edilemeyen yeteneklerini'' beğeniyle karşıladığı ve takımının forvet hattında eksikliği hissedilen sihri Tuncay ile yakalayabileceğine inandığı belirtildi.
Middlesbrough'nun bu transferin bir an önce gerçekleşmesini istediğini de kaydeden Mirror, Tuncay'ın haftalıklarının birçok kulüpte cesaret kırıklığına yol açtığını, söz konusu kulüplerin bu oyuncuyu bir ''lüks'' gibi algıladığını, ama O'Neil'in, futbol tarzına hayranlık beslediği Tuncay'ı takımında pek çok rolü üstlenebilecek bir joker olarak gördüğünü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER