Spor
  • 30.5.2007 08:45

TUNCAY ŞANLI:"SADECE MİLAN'A GİDERİM"

İÇ transfer görüşmelerini tamamlamak için kolları sıvayan F.Bahçe yönetimi, Tuncay konusunda da dev bir adım attı. F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç dün yıldız futbolcunun menajeri Erdinç Şehit’le görüştü. Bosna ve Brezilya maçlarının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım’ın kampında bulunduğu için görüşmelere katılamayan Tuncay’ın menajeri Şehit, şu an için sadece Milan’ın teklifini değerlendirmeye aldıklarını söyledi. Şehit, görüşmede Ali Koç’a “Merak etmeyin, Tuncay giderse Avrupa’nın ilk 10 kulübünden birine gidecek. AZ Alkmaar, Olympiakos, Tottenham gibi kulüplere gitmeyecek. Brezilya ile oynanacak milli maçtan sonra Milan karar verecek. Şu anda Milan’ın teklifini bekliyoruz” dedi. F.Bahçe yönetimi ise Tuncay için kapıyı 2.5 milyon Euro’dan açtı. Sarı-lacivertlilerin transfer için gerekirse 3 milyon Euro’ya kadar çıkacakları öğrenildi.

GÖRÜŞMELER YTL İLE

ÖTE yandan, F.Bahçe yönetiminin, Tuncay dışında sözleşmesi biten futbolcularla tüm görüşmelerinde YTL üzerinden konuştuğu ifade edildi. Geçmişte olduğu gibi, oyuncularına Türk parası olarak ödeme yapacağını deklare eden yönetim, tüm iç transfer görüşmelerinde bu tavrını ortaya koydu.

Rüştü ve Volkan pazarlığı start aldı

F.BAHÇE yönetimi sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başladı. Kale konusundaki sorunu çözmek isteyen sarı-lacivertliler kaleci Rüştü ve Volkan için pazarlıklara start verdi. İsmi Trabzonspor ve G.Saray için geçen Rüştü için yönetimin belirlediği rakamı sunacağı ve ısrarcı olmayacağı vurgulanırken Volkan’la büyük oranda el sıkışılması bekleniyor. Görüşmeler, milli takımda olan oyuncuların menajerleriyle yapılıyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER