Spor
  • 27.8.2009 17:22

TUNCAY ŞANLI'YA 4 TALİP

BERLİN - Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın danışmanı Hakan Özlü, Tuncay'a İngiliz Premier Lig'den 3 takımın ve Alman Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden 1. FC Köln'ün talip olduğunu bildirdi.
Alman spor dergisi Kicker'de yer alan habere göre Özlü, Tuncay'ı almak isteyen bazı kulüplerin bulunduğunu belirterek, ''Tuncay ile İngiliz Premier Lig'den 3 takım ve Alman birinci liginden 1. FC Köln ilgileniyor'' dedi.
Fenerbahçe'nin de Tuncay'ı istediğini belirten Özlü, ''Fenerbahçe ilgi gösteriyor, ancak Tuncay şimdilik Türkiye'ye dönmek istemiyor'' açıklamasını yaptı.
1. FC Köln ile Tuncay'ın formasını giydiği İngiliz FC Middelsbrough kulüpleri arasında görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Özlü, şartlar konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.
Özlü, Ümit Özat'ın da 1. FC Köln'de görev yapmasının Tuncay'ın Köln'e gelme şansını artırdığını belirtti.
Tuncay'ın 1. FC Köln'e kiralık olarak gelmesi olasılığının bulunduğu ifade edilen haberde, Tuncay'ı almak istediği belirtilen İngliz ekibi Aston Villa'nın transferden vaz geçtiği, Tuncay'la ilgilenen Wolverhampton'un da lige yeni çıkan bir takım olarak Tuncay'ı almak için 1. FC Köln'e rakip olamayacağı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER