Spor
  • 29.11.2011 00:33

TUNCAY-TARAFTAR GERİLİMİ...

Fenerbahçeli bir taraftarın "Fenerbahçe'nin 100. yılında başkanını yalvartıp, Fenerbahçe'yi yalnız bıraktın" sözleri üzerine Tuncay, "benim hayatımı benden iyi bilenler var. Futbolu bırakınca bir kitap yazıp her şeyi anlatacağım" dedi.

Taraftarların Fenerbahçe'de kalmak yerine yurt dışına sıradan Avrupa takımlarına gitmesini eleştirmesi üzerine "Arkadaşlar yurt dışına gitme tercihimi beni tanımadan, 10 sene sonraki hedeflerimi bilmeden sorgulamanız garip geliyor. F.Bahçe'de oynadığım 5 sene boyunca herhangi bir maçta her şeyimi ortaya koymadığım bir maç varsa onu konuşalım. Yurt dışına neden çıktığımı değil" dedi.

Transfer olduğu dönemde basında çıkan haberlerin bir çoğunun gerçeği yansıtmadığını da söyleyen Tuncay, "Gazetelere inanmayız deyip, aynı gazetelerde okuduklarıyla hakkımda yorum yapanlar; futbolu bırakınca bir kitap yazıp her şeyi anlatacağım" açıklamasını yaptı.

Tuncay'ın bu yazdıkları üzerine bir taraftar '100. yılında başkanını yalvartıp, F.Bahçe'yi yalnız bıraktın. Bir efsane olacakken hiç olmayı sen seçtin, yalan mı? Ya Fenerbahçe'yi ya kendini seçecektin. Sen kendine bile ihanet ederek kendini seçtin' diye suçlamada bulundu.

Tuncay Şanlı da bu ithamlar üzerine 'Benim ne yaşadığımı, benim hayatımı benden iyi bilenler var twitterda:) Hepinize iyi pazarlar' diyerek twitterda taraftarlarla yaşadığı tartışmayı hemen bitirdi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER