Spor
  • 14.8.2009 02:54

TUNCAY VE HAMİT'TEN OLUMLU SİNYALLER...

F.Bahçe iki yeni bomba daha patlatmak için düğmeye bastı. Bu sezon yaptığı flaş transferlerle kadrosunu iyice güçlendiren Sarı-Lacivertliler bu kez rotayı A Milli Takımımız'ın iki yıldızı Hamit ve Tuncay'a çevirdi. Bu iki futbolcuyu ikna etme görevi verilen yöneticilerden Ali Yıldırım gerek Tuncay, gerekse Hamit'le yaptığı ikili görüşmelerde olumlu sonuçlar elde etti. Daha önce F.Bahçe'yi düşünmeyen 2 oyuncunun geri adım attığı öğrenildi.

TUNCAY KİRALIK
Middlesbrough'ta forma giyen Tuncay, Ali Yıldırım'la yaptığı görüşmede transferine yeşil ışık yaktı. Tuncay, "F.Bahçe benim her zaman gönlümün bir yanında. Ay sonuna kadar bana izin verin. Bir kulüple anlaşamazsam F.Bahçe'de 1 yıl kiralık oynarım. Ancak bu 10-15 gün içinde kesinlik kazanacak" dedi.

VAN GAAL'LE SORUNLAR VAR
Ali Yıldırım'ın görüştüğü diğer milli oyuncu Hamit'in ise, "Ne yazık ki hocam Van Gaal'la sorunlar yaşıyorum. Almanya'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Ancak B.Münih'te yedek kalmak istemiyorum. Oymayamadığım bir kulüpte mutlu olmam olanaksız. Ay sonuna kadar benden haber bekleyin" diye konuştu. Fenerbahçe, 15 gün içinde 2 yıldızın işini bitirmek istiyor.

VAN GAAL ONU DÜŞÜNMÜYOR
B.Münih'in başına bu sezon gelen Van Gaal, sisteminde Hamit Altıntop'a yer olmadığını birkaç kez söyledi. Milli futbolcu bu durumu bilmesine rağmen hocasının gözüne girmek için her yolu deniyor. Ancak Hamit Altıntop ay sonuna kadar gelişmeleri izleyecek ve kesin kararını verecek

KİMSEYLE ANLAŞAMADI
İngiltere'deki futbol elçimiz Tuncay Şanlı Middlesbrough Premier Lig'den düşünce kendisine kulüp aramaya başladı. Öncelikle Ada'da kalmak isteyen milli futbolcu Fenerbahçe'den teklif alınca tıpkı Hamit Altıntop gibi ay sonuna kadar süre istedi. Tuncay, Premier Lig'de hiçbir takımla anlaşamadığı takdirde sezon sonuna kadar F.Bahçe'de kiralık oynayabileceğini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER