Spor
  • 29.7.2009 13:44

TUNCAY'A ALMANLAR TALİP

Middlesbrough'nun Premier Lig'e veda etmesinin ardından birçok takımla adı anılan milli futbolcu Tuncay Şanlı için son olarak Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın devrede olduğu iddia edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart'ın milli yıldız Tuncay Şanlı'yı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi'nin İnternet sitesinde yer alan bir haberde, Alman ekibi Stuttgart'ın Tuncay Şanlı için kulübü Middlesbrough'ya 9 milyon poundluk (yaklaşık 21 milyon TL) bir teklif yaptığı ifade edildi. Haberde ayrıca, Tuncay'la Aston Villa, Tottenham, Everton ve Liverpool gibi İngiliz kulüplerinin de ilgilendiği ancak Stuttgart'ın 27 yaşındaki Tuncay için yaptığı teklifin daha iyi olduğu belirtildi.

Premier Lig'de kalmak istediğini daha önceleri dile getiren Tuncay için Aston Villa 6 milyon, Everton ve Tottenham'ın ise 5'er milyon poundluk teklifler yaptıkları iddia ediliyordu.

İsmi eski takımı Fenerbahçe'yle de anılan Tuncay'ın Stuttgart'ın sürpriz teklifi karşısında nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER