Asayiş
  • 31.10.2012 10:10

Tunceli saldırısı ile ilgili FLAŞ açıklama!..

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde, jandarma karakoluna erzak taşıyan sivil aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamayla ilgili Tunceli Valiliği tarafından açıklama yapıldı.
Tunceli-Ovacık karayolunun 40. kilometresinde bulunan Aşağı Torunoba Jandarma Karakolu'na erzak bırakan, plakası öğrenilemeyen sivil pikap, dönüşe geçtikten kısa bir süre sonra patlama meydana gelmiş, olayda iki kişi hayatını kaybetmişti. Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “30.10.2012 günü saat 17.05 sıralarında ilimiz Ovacık İlçesi Aşağıtorunoba Jandarma Karakol mıntıkasında teröristlerce yola döşenen EYP’nin patlatılması sonucu Ford marka sivil bir araç zarar görmüş olup, iki vatandaş hayatını kaybetmiştir” denildi.
Patlama sonucu hayatını kaybeden Taner Tokmak ve Süleyman İşçi'nin cenazeleri, helikopterle Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayda hayatını kaybeden Kakber köyünde ikamet eden Süleyman İşçi, Ovacık ilçesi Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun’un öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir süre gözaltına alınmıştı.

 

İHA
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER