Yaşam
  • 1.7.2009 11:00

TURGUT ÖZAL'IN DOKTORU KENDİNİ ASTI !

Merhum Cumhurbaşkanları Cemal Gürsel ve Turgut Özal'ın yanı sıra ABD'nin eski Başkanı George Bush'un da doktorluğunu yapan ABD'de Houston Medical Center doktorlarından Prof. Dr. İsmet Karacan (77), dün sabaha karşı Şişli'deki Elit Residansın 22. katında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 05.00 sıralarında Şişli'deki Elit Residansın 22. katında meydana geldi. İki gün boyunca evinden çıkmayan Karacan şüphe uyandırınca Residans görevlileri kapısını çaldı. Kapı çalınmasına cevap vermeyen Karacan'ın odasına polis eşleğinde yedek anahtar ile girildi. Kapıyı residens görevlilier ile birlikte açan polis ekipleri Prof. Karacan'ın odada kendini asılı halde bulduğunu gördü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Karacan'ın cesedi Adli Tıp Morguna götürüldü. İddialara göre, son zamanlarda uyku sorunu çektiğini çevresindekilere anlatan Karacan’ın, halen süren dolandırıcılık soruşturmasından bir sonuç alınamadığı için büyük üzüntü duyduğu belirtildi.

GEORGE BUSH'UN SAĞLIĞINDAN SORUMLU OLMUŞTU

Yurtdışında tanınan en önemli Türk doktorlarından 77 yaşındaki Prof. Dr. İsmet Karacan, merhum Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in hayatını kurtardıktan sonra köşkün doktorluğuna atandı ve burada 1,5 yıl görev yaptı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da doktorluğunu yaptıktan sonra Amerika'ya giderek baba George Bush'un sağlığından sorumlu oldu ve Amerikan Senatosu'na danışmanlık görevini üstlenmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER