Gündem
  • 25.8.2019 08:58

Turizm Bakanı partisine söven kadını genel müdür yaptı

Kültür ve Turizm Bakanı'nın Genel Müdür olarak atadığı Nalan Apa'dan Çavuşoğlu'na ağır hakaret, AK parti'ye öfke..
Böyle bir kadının Genel Müdür yapılması AK Partili vekilleri ayaklandırdı..
Rezaletin ortaya çıkmasından sonra Nalan Apa bir garip dilekçe ile istifa etti..


Turizm Bakanı'nın atadığı dilekçe bile yazmayı bilmeyen Nalan Apa, tepkilerin ardından istifa etti!

Turizm Ajansı'nın Genel Müdürlüğü görevine getirilen Nalan Apa, eski tweet'lerinin ortaya çıkması sonrası gelen tepkilerin ardından "kamuoyu açıklaması" karışımı bir istifa dilekçesini verdi. Apa'nın dilekçe yazmayı bile bilmemesi dikkat çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleriyle kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın genel müdürlük koltuğuna Nalan Apa'nın getirilmesi, tepkilerin yükselmesine neden oldu.

"Kişisel nedenlerle affımı istiyorum"

Tepkilerin ardından Bakanlık, harekete geçerek, Nalan Apa'nın geçmişte attığı tweetler'den dolayı istifasını aldı. Apa, istifa dilekçesinde, "...görevden kişisel nedenlerle affımı istediğimi Yönetim Kurulu'na bildirmiş bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Dilekçe yazmayı bile beceremeyen Apa'nın kamuoyu açıklaması yapar gibi dilekçe yazması ise dikkat çekti.

İşte o 'kamuoyu açıklaması' gibi yazılan sözde dilekçe:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğüne atanan Nalan Apa'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı skandal paylaşımlar ortaya çıktı.

Kültür ve Turizm Bakanı'nın Genel Müdür olarak atadığı Nalan Apa'dan Çavuşoğlu'na ağır hakaret!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, büyük bir tartışmayla göreve başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoytarafından genel müdürlük görevine getirilen Nalan Apa'nın, AK Parti hükümetine karşı nefret dolu tweet'leri ortaya çıktı.

Bakan Çavuşoğlu'na ağır hakaret

2013 yılında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik hakaret dolu bir tweet attığı tespit edilen Nalan Apa'nın, Gezi olaylarında da hükümetin aleyhine paylaşımlar yaptığı görüldü.

 

 

İfşa olunca hesabını kapattı

Hakaret dolu tweet'lerin ortaya çıkmasıyla birlikte Nalan Apa, apar topar Twitter hesabını kapattı. Apa, Instagram'daki paylaşımlarının da ortaya çıkmaması için hesabını gizliye aldı.

Güncellenme Tarihi : 26.8.2019 01:16

İLGİLİ HABERLER