Eğlence merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Uzunyalı sahilinde kız arkadaşıyla yürüyen İngiliz turist Farhan İqbal (19) ile bir barın çalışanları arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.
Kavgada vücudunun değişik yerlerinden 9 bıçak darbesi alan İqbal yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırarak, ambulans istedi.
Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan İngiliz turist, ambulansla özel bir hastanenin acil servisine kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen C.B, D.A. ve M.Y. Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi.
İngiliz turistin tedavi altına alındığı bir özel hastanenin Başhekimi Sahir Ökten, hastanın ağır bir ameliyat geçirdiğini belirterek, ''Hastaya her türlü tıbbi müdahale başarılı bir şekilde yapıldı. Hayati tehlikesi sürüyor'' dedi.
TURİZME BİR BIÇAK DARBESİ DE MARMARİS'TEN...

Hızlı Özet
“Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan kavgada 9 yerinden bıçaklanan İngiliz turist ağır yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Doğu Perinçek'in ifadesi alındı
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında bilgi sahibi sıfatıyla ifadesi alındı.

Faili meçhul cinayetlerle ilgili merak edilen soru! Bakan Gürlek cevapladı
ABD'de faili meçhul cinayetlere ilişkin operasyonların sorulduğu Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, "Biz burada bir hassasiyet gördük" dedi. Cinayetlerin neden şimdi çözüldüğü sorusunu da cevaplandıran Gürlek, "Faili meçhul cinayetlerle ilgili Bakanlıkta bir birim kurduk. 690 dosya indirdik raftan. Teknoloji değişti, delil ve DNA konusunda da çok gelişmiş seviyeler var artık. 46 dosyayı böyle çözdük" ifadelerini kullandı.

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristi tutuklandı
Kaşif Kozinoğlu'nun 2011'de cezaevinde şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Kurtlar Vadisi dizisinin senaryosuna dahli olduğu tespit edilen Bayram Özbek, “silahlı terör örgütü kurma veya yönetme” ve “kasten öldürmeye azmettirme” suçlamalarıyla tutuklandı.

'Halka arz' vaadiyle vurgun yaptılar! 11 ilde eş zamanlı operasyon!
Sahte halka arz vaadi ve düzmece mobil uygulamalarla vatandaşların birikimlerini hedef alan dolandırıcılık şebekesine 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.