Asayiş
  • 7.10.2008 12:24

TÜRK ADI KULLANARAK FUHUŞ YAPTIRAN ERMENİ YAKALANDI

İZMİR'de fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan 5 ay önce, Suat Akgül kimliği ile tutuklanan travesti, cezaevinde Ermenistan vatandaşı ve gerçek adının da Henzel Manukyan olduğunu itiraf etti. Cezaevinde olmasına rağmen Alsancak semtinde fuhuş evi bulunduğu belirlenen Manukyan, tahliye olduktan sonra cezaevi kapısında yeniden gözaltına alındı.
Alsancak semtinde Bornova Sokağı olarak bilinen 1469 Sokak'ta fuhuş yapıldığı ihbarını alan İzmir Emniyeti Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmalarının ardından baskın yapılan fuhuş evini, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan 5 ay önce cezaevine giren travestinin kiraladığı belirlendi.
SINIRDIŞI EDİLECEK
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı için cezaevi yönetimiyle bağlantıya geçen polis, Suat Akgül kimliğiyle tutuklanan travestinin, cezaevinde Ermeni vatandaşı ve gerçek adının da Henzel Manukyan olduğunu söylediğini öğrendi. Bu sırada mahkemenin hakkında tahliye kararı verdiği Manukyan, cezaevi kapısında polislerce yeniden gözaltına alındı.
Birçok kez Suat Akgül adıyla aynı suçlardan yakalanan, ancak nüfus cüzdanını kaybettiğini söyleyen Henzel Manukyan, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Manukyan, sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER