Bilim
  • 20.9.2006 15:51

TÜRK HACKERLER VATİKAN'I ÇÖKERTMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

HABERVİTRİNİ/ÖZEL

İŞTE O BİLDİRİ!... 

MÜSLÜMANLAR UYUMAYIN!

İsrail'e Yönelik Boykot Sonucunda 6 Milyon Üzerinde Kişiye Yaptıkları İğrençlikleri Göstermeyi Başardık, MSN İSRAİL Resmi Sitesi Olan http://emama.msn.co.il/msn/cook HACKED !

Şimdi Bu Sayfayı Geliştirerek Herkezin Yazmış Oldugu Yorumları Tüm Müslüman Kardeşlerimiz İle Paylaşacagız Hedefimiz 9 MİLYON !

Gazamız Mubarek OLA !

Tüm islam alemi sizlerin peygamberine Hz.isa A.s'a (hz.) hazreti sıfatı ile hitap ederken Sizler islam'ın Yüce Peygamberine İfade özgürlüğünü bahane ederek iğrenç karikatürlerinizle Hakaret ediyorsunuz.

Hiç Şüphesiz Hz. isa sizin gibi ümmetten, sizin gibi milletten nefret ediyordur.
 

Allah'ın Laneti Üzerinize Olsun !

Almanya gezisinde İslam dünyasını rencide edici açıklamalarda bulunan Papa 16. Benedikt’e Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’ndan tepki geldi. Bardakoğlu, Papa’dan sözlerini acilen geri almasını ve özür dilemesini beklediklerini bildirdi.

Papa 16 Benedikt’in Almanya Gezisi Sırasında Bizans İmparatoru Manuel Paleologos’un hıristiyanlık ve islam eğitimi almış Farsi’nin sohbetinden alıntı yaparak Hazreti Muhammed’i eleştirdiği konuşma tepki çekti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, konuşma ilgili olarak “düşmanlık benliklerine işlemiş. Zihinlerinde hep islama karşı hep iftira ve önyargı var” dedi.

“Din adamlarından ahlaklı ve erdemli olmalarını bekleriz” diyen Bardakoğlu, bu açıklamaların gerisindeki zihniyeti de şu sözlerle değerlendirdi: “Bu tavır bu sözler, batının maddi teknolojik gücü arkasına alarak şımarık ve ukala hoşgörüsüz tavrından başka bir şey değil. İslam dünyasındaki yalnış örnekler eleştirilebilir. Hıristiyan dünya için de bu böyle. Ama bizim dilimiz hiç bir zaman Hz İsa’ya ve kutsal kitap İncil’e uzanmaz”

Bardakoğlu, 16. Benedikt’in Kasım’da yapacağı Türkiye ziyaretini de şöyle yorumladı: “İslamın kutsalı peygamberi hakkında böyle düşünen birinin İslam dünyasını ziyaretinden de fayda beklemiyorum. Önce içindeki kin duygusundan kurtulsun.”

Bardakoğlu, Benedikt’in “İslamda tanrı ile akıl arasında bağ yok” açıklamalarına da tepki göstererek “Önce onlar 3 tanrı inancını açıklasınlar. İsa’nın Allah’ın oğlu olduğunu söylüyorlar. Bunun neresi akılla bağdaşıyor. Bunu açıklasınlar” diye konuştu.

Bardakoğlu, şunları kaydetti: “Kilise, tarihte batı kamuoyunu da ayağa kaldırarak İslam’ı düşman gördüğü için haçlı seferleri yaptı. İstanbul’u işgal ettiler, binlerce insan öldürüldü. Ortodoks Hıristiyanlar ve Yahudiler öldürüldü ve zülüm gördüler. Hıristiyan teologlar 4. asırdan itibaren dünyayı hep ‘Hıristiyani dünya-şeytani dünya’, ‘Hıristiyani güç- şeytani güç’ olarak ikiye ayırdılar. Zihinlerinde hep bu kategori oldu. Hıristiyan dışındaki dünyayla savaşmayı kutsal bir görev olarak gördüler “

- YORUMLARINIZ -

okanegeli - Karabük ; Medeniyetler arası barış böyle oluyor işte.Medeniyetler uzlaşabilir ama tarihte,gelişmiş medeniyetler gelişmemiş medeniyetleri hep ezmiştir.Böyle olmuştur ve hep böyle olacaktır.diyer seçenekler hayalciliktr.

ömer ipek - İstanbul ; Diyanet İşleri Başkanımızı tebrik ediyorum.gereken cevabı çok usluplu bir şekilde vermiş.Dünya hergün daha da batağa saplanıyor,bu gibi zamanlarda aklı selim bir şekilde tepki vermek ve konuşmak müslümana yakışır.Papanın sözleri ile dinimiz kimsenin gözünde alçalmaz ama papa kendi sözleriyle makamını lekeliyor.Beni eski papayı özledim.Onun zamanında ilişkiler çok daha iyiydi.

levent  - Manisa ; DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ GAYET GÜZEL BİR ŞEKİLDE CEVAP VERMİŞ.PAPA NIN AÇIKLAMALARI CAHİLCE VE TAM KENDİSİNE YAKIŞAN BİR USLUPTA OLMUŞ,TAM AVRUPALI KAFASI İŞTE.ÇÜNKÜ İSTANBUL U BİZ MÜSLÜMANLAR FETHETTİK.BUNUN EZİKLİĞİNİ HALEN YAŞIYORLAR.AYRICA TÜRKİYE YE ZİYARETİ DE İPTAL EDİLMELİDİR.YOKSA GELDİĞİ AN BULUNACAĞI ŞEHİRDE KARGAŞA ÇIKAR. ZATEN ABD BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM DÜNYYA BİZİ BİRBİRİMİZE KATMAYA YANİ İÇ SAVAŞ ÇIKARMAYA ÇALIŞMIYOR MU? LÜTFEN ŞUNU HİÇ UNUTMAYALIM   TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR   OLAMAZ DA ZATEN. BİRLİK OLALIM VE TÜM DÜNYAYA TÜRKLERİN GÜCÜNÜ GÖSTERLİM.

MaNYaKLaZ-TüRKİLİ Dinler arası diyalog diyerek insanları kandırdıkları yetmiyor cıkıp bide basında rahatça reklam yapıyolar.Bence en iyisinide yapıyolar TÜRK insanı sessiz kalırsa ve diplomatlarımız bunların agzının payını verecegine yalakalık yaparlarsa cıkıp hersey demeye hakları vardır.Ne zaman uyanıp gerçekleri görmeye başlıcaz? Müslüman olarak tek söze geçen TÜRKİYE'de böyle konularda sessiz kalırsa Allah(c.c.) sonumuzu hayır etsin...!

Ugur Koyuncu; Lütfen akıllı olun sizler ne tapınak şovalyesisiniz nede fedain siz sadece kuklasınız kukla gibi davranın ozaman iplerinizi çekenlerin sonu yakın maalesef sizin de Allah birdir Hz.Muhammet Onun Kulu ve elçisidir  Ondan başka ilah yoktur

Engin KAYA; Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı VATİKAN VE PAPA ile ilişkilerini askıya almalı ve papanın türkiyeye gelmesini istememelidir.Bunların zihniyeti zaten belli haçlı seferlerinde oluk oluk akıttıkları kanlar kimlerin kanlarıydı bunu unutmayalım.Diyanet başkanının uslubü yumuşak ancak Başbakan Tek kelime diyecek Türkiye ye sakın gelme bu kadar bunu söyleyemiyorsa yazıklar olsun.Eğer PAPA Türkiyeye gelirse çıkacak olaylardan bu hükümet sorumlu olacaktır.ZALİMLERİ YENECEĞİZ

Bahsi; Müslümanlar cani degildir eğer tarihe bakılırsa gerçek caninin kim olduğu bellidir haçlı seferleri ve bizans imparatorluğu nun döktüğü kanlar hepinizi boğacak ALLAH doğrunun yanındadır ALLAH büyüktür sizdende herkestende amerikanın ırak ve filistin de döktüğü kanların hesabını ancak o soracaktır bunun hesabını kıyamet inancı olan sizler ahirette nası vereceksiniz ben bir müslümanım ve yanlız 1 olan allaha benim allahıma sizler de inandığınız için sizleri ve TEK BİR ALLAH a inanan HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.

Yorumlarınızı Sizde Yazın Sessiz Kalmayın Sesimizi Duyuralım Hep Birlikte Sesimizi Yükseltelim, Sizde Yorum Yazmak İstiyorsanız Eger, [email protected] Adresine Yorumlarınızı Yollayınız, Yorumlarınız, En Geç 1 Saat içerisinde Yayımlanacaktır, Ayrıca Elinizde Bu Konuyla İlgili Olarak Materyalleriniz Varsa Onlarıda Yollayabilirsiniz,

MSN İSRAİL RESMİ SİTESİNİ HACK'LEDİK, SIRA SİZE GELİYOR !!!

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:29

İLGİLİ HABERLER