Asayiş
  • 26.5.2013 12:13

Türk işi ölümler sıralamasına girdi!

BURSA'da arkadaşları ile birlikte Mudanya İlçesi'nde alkol aldıktan sonra kent merkezine dönmek isteyen 33 yaşındaki İbrahim Kanak, arkadaşının kullandığı hafif ticari aracın açık olan kapısından yere düştü. Yaklaşık 33 metre sürüklenen Kanak, öldü.

İbrahim Kanak, arkadaşları Serdar S. ve 3 kadın arkadaşı ile birlikte merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Kültür Park'ta oturduktan sonra 16 E 6998 plakalı hafif ticari araç ile Mudanya İlçesi'ne gitti. Sahil kenarında bir süre alkol alan 5 kişi daha sonra aynı araçla Bursa'ya dönmek üzere yola çıktı. Mudanya Yolu'ndan çevre yoluna giren araçta bulunan İbrahim Kanak, iddiaya gödre araç içerisinde çalan misket havasına eşlik etmek istedi. Kanak, araç içerisindeki arkadaşlarının ifadesine göre bir süre sonra sürgülü kapısı açık araçtan yere düştü. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Kanak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları inceleme ardından araç sürücüsü Serdar S. ve araç içerisindeki 3 kadını ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Bu kişiler ilk ifadelerinde Mudanya'dan alkol aldıktan sonra dönüş yolunda İbrahim Kanak'ın "Ben bittim, ben öldüm" dediğini, ardından araçta çalan misket havasına eşlik etmek isterken bir anda yere düştüğünü gördüklerini söyledi.

Kanak'ın cesedi yapılan inceleme ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER