Yaşam
  • 29.9.2010 12:27

"TÜRK KADINI MAYMUN GİBİ SOKAĞA ÇIKIYOR"

Tülin Şahin, bir ilke imza atarak Türkiye’nin ilk makyaj DVD’sini hazırladı. MED Yapım ve kozmetik firması Oriflame işbirliğiyle hazırlanan makyaj DVD’si, basın toplantısı ile tanıtıldı. DVD’nin Türk kadınına makyaj yapmayı öğretmesini umduğunu söyleyen Fatih Aksoy, “Bizim kadınlarımız, gerçekten makyaj yapmasını bilmiyor. Maymun gibi sokağa çıkıyorlar. Umarım bu sayede, kendilerine yakışan makyaj seçimini gerçekleştirip, daha doğru şeyler yapabilirler” dedi.

‘HAYALİNİ KURDUM’

Tülin Şahin ise, “Bu proje 5 yıldır kafamdaydı. Önceden kitabını yazmıştım. Fakat bunun gerçekleştirmek şimdi nasip oldu. Umarım, kadınlarımız bu DVD’de kendilerine uygun olan şeyleri bulabilirler. Ben bundan eminim” dedi. Daha önce 1980’li yıllarda Amerika'da böyle bir proje gerçekleştirildiğini söyleyen Şahin, “Bu zamanı olmayan bir proje, sanırım bu dünyada gerçekleştirilen ikinci makyaj DVD’si, önce Türkiye’de ardından da umarım Avrupa'da piyasaya çıkacak” dedi. Her zaman ilkleri gerçekleştirdiğini söyleyen Şahin, “Orijinal projeler üretip hayata geçirmeyi seviyorum” dedi.

"Bir daha böyle bir projede yer almam"

Habertürk'ten Barış Engin'in haberine göre makyaj DVD’sinin yapımını üstlenen Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy ise, bir buçuk senelerinin bu DVD’yi çekmek ile geçtiğini belirterek, “Hayatımda zorlandığım, nadir projelerden biri... Bir tanesini beğenmeyip komple çöpe attık. Ardından, mekan ve ekibi değiştirerek yeniden çektik. Çok zahmetli bir iş bizim servetimize servet katmayacağını da göz önüne alırsak, sanırım bir daha böyle bir projede yer almam” dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:13

İLGİLİ HABERLER