Sağlık
  • 30.3.2020 15:52

Türk medya patronu koronavirüse yakalandı

Kızının eğitimi için İngiltere'de bulunan medya patronu Esra Oflaz Güvenkaya, ölümcül sonuçlar doğuran koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Covid - 19) salgınına işkanı Esra Oflaz Güvenkaya da yakalandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güvenkaya zor bir süreç geçirdiğini ancak iyileştiğini beliterek 'evlerinizde kalın' mesajı verdi.

Esra Oflaz Güvenkaya hastalığını böyle duyurdu:

"Kızımın eğitimi için bulunduğumuz Londra’dan yurdumuza döndükten sonra kendimizi evde karantinaya aldık. Bende hafif sinüzit belirtisi hiç ateş yapmadan, bir anda akciğerlerimde büyük hırıltı, öksürük krizi ve nefes darlığına döndü. Sonrasında testle anlaşıldı ki, koronavirüs kökenli zatürreye çevirmiş. Hastanede en iyi şekilde, tüm hastalara devlet protokolüyle sağlanan ilaçlarla iyileşiyorum. Ancak çok zor bir süreç oldu. Bu dönemde evlerinizde sevdiklerinizle sağlıcakla kalmanız çok büyük bir lütuf. Bol bol şükredin, sahip olduklarınızın kıymetini bilin, evlerinizde kalın. Bağışıklığınızı kuvvetli tutun. Panik yapmayın ama önlem alın. Sevgi, merhamet minnet kalplerimizden eksik olmasın. Tüm sağlık calışanlarına derin minnetimle. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kalben, Esra."

Esra Oflaz Güvenkaya kimdir?

Esra Oflaz Güvenkaya, SciTech Tv, On adet sinema kanalı, Eurosport Türkiye, Eurosport 2 Türkiye ve HD spor kanalları, çocuk kanalı Kidz ve BBC HD gibi kanalların sahipliğini yapan Fatih Oflaz'ın kızı.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2020 14:59

İLGİLİ HABERLER