Spor
  • 29.1.2014 21:34

Türk Messi kulübünü zengin etti

Galatasaray'ın Manisaspor'dan kadrosuna kattığı Oğuzhan Kayar, transferiyle birlikte Ege temsilcisinin kasasını doldurdu.

Galatasaray'ın Manisaspor'dan transfer ettiği genç yetenek Oğuzhan Kayar kulübüne iyi para kazandırdı.

3 sene önce Aydın SHÇEK kulübünden 15 bin liraya Manisaspor'a transfer olan 18 yaşındaki futbolcuyu Ege ekibi Galatasaray'a 2 milyon 250 bin liraya sattı. Yetenekli futbolcu "Türk Messi" olarak çağrılıyor.

Sarı kırmızılı ekibin izleme komitesi tarafından uzun süredir takip edilen genç orta saha oyuncusu, son dönemde Hakan Balta ve Yiğit Gökoğlan'dan sonra Galatasaray'a giden 3'üncü futbolcu oldu. Geçen hafta Bekir Yılmaz'ı 950 bin TL'ye Bursaspor'a satan siyah beyazlı yönetim, iki transferden kasasına 3.2 milyon TL koydu.

Galatasaray'la her konuda anlaştıklarını dile getiren Başkan Emre Hasgör, "Oğuzhan'ı yeni kulübüne uğurladık. Hem futbolcumuza hem de iki camiaya hayırlı olsun" diye konuştu. Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar ise bu transferden gelecek parayla Makukula'nın borcunu ödeyeceklerini açıkladı.

Futbola Aydınspor'da başlayan, 2011 yılında Aydın SHÇEK kulübünden Manisaspor'a transfer olan Oğuzhan, sezon başında profesyonel sözleşme imzaladı. Genç futbolcu 2 kez U-19 Milli Takımı'nda forma giydi.

skorer

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER