Yaşam
  • 21.6.2014 13:47

Türk modacıdan Moğolistan'da defile

Türkiye ve Moğolistan arasında diplomatik ilişkilerin tesisinin 45'inci yıldönümünde nedeniyle düzenlenen gecede, Türk modacının sunduğu defile büyük beğeniyle izlendi. Türkiye'nin Moğolistan Büyükelçisi Murat Karagöz’ün ev sahipliği ve destekleri ile gerçekleşen defileye Moğol Bakan ve milletvekillerinin yanısıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cengiz Han Marşı olarak bilinen 'Dombra' şarkısı ile yapılan defilenin sonunda Türk bayrakları ile podyuma çıkan Moğol mankenler, büyük alkış aldı. Defilenin sonunda podyuma çıkan Türk modacı da elinde Türk bayrağı ile misafirleri selamladı. Büyük bir kadro ile gerçekleşen defilede Pollard, İçlerinde Miss Moğolistan'ında bulunduğu 18 Moğol modeli ile podyumda beğenildi. Organizasyonun sunuculuğunu Türkiye'den model Özlem Katipoğlu ile Moğolistan’ın popüler ismi Tulgaa Batmunkh üstlendi.

Defile ile ilgili duygularını ifade eden Türk modacı Moğolistan'da bulunmanın tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu olduğunu belirterek böyle bir organizasyon ile Moğolistan'da bulunmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve gurur olduğunu söyledi. Pollard, Türkiye'nin Moğolistan Büyükelçisi Murat Karagöz'e destek ve yardımları için teşekkür etti.

Defilenin organizasyonunu ve koreografisini National Designers Association (Ulusal Tasarımcılar Derneği ) Başkanı Odon Gerel Odon Gerel üstlendi. Başarı ile tamamlanan defilenin ardından Elçilik Rezidansı'nda bir kokteyl düzenlendi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:01

İLGİLİ HABERLER