Spor
  • 29.4.2013 22:55

Türk Telekom Arena'da yer yerinden oynayacak

Galatasaray şampiyonluk hazırlıklarına başladı. Sivas maçında şampiyonluk ilan edilirse TT Arena'da yer yerinden oynayacak

Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşırken, yönetim de hazırlıklarını yapmaya başladı. Dün Gaziantepspor'u yenerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını bitime 3 hafta kala 7'de tutan sarı-kırmızılı takımın yönetimi, önümüzdeki hafta TT Arena'da şölen yapmak için hazırlıklarına başladı. Aslan, TT Arena'da Sivas karşılaşması sonrası 19. şampiyonluğuna ulaşırsa deyim yerindeyse 'yer yerinden oynayacak'. TT Arena'yı gelin gibi süsleyecek olan yönetim, bitiş düdüğü ile kutlamanın startını verecek.

YENİ ÜRÜNLER DE HAZIR

Bunun için bir organizasyon şirketi ile anlaşan sarı-kırmızılılar, özel şovlar, havai fişekler, görsel şölenlerle rüya gibi bir gece hazırlanmasını talep etti. Ayrıca yönetim, 19. şampiyonluğun ürünlerini önceden hazırladı. Bugünden itibaren satışa çıkması beklenen ürünlerin ana teması "3 artı içinin 4'te üçü doldurulmuş ek bir yıldızla 4 yıldızlı" sloganlar. Bu temanın işlendiği tişört, şapka, eşofman ve atkıların satışa çıkması ile taraftarların ürünlere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Taraftar bu ürünlerle Arena'da şova davet edilecek.

(fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER