Spor
  • 3.7.2009 15:30

TÜRK ZLATAN G.BİRLİĞİ'NDE

Genel menajer Cem Onuk, kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıkları Sinan Ayrancı'yı görüşmek için Ankara'ya getirdiklerini, golcü futbolcuyla anlaşmaya varırlarsa en az 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin, Hacettepe ile yaptığı hazırlık maçının bir bölümünü izleyen Sinan Ayrancı'nın, anlaşma sağlandığı takdirde, yarın İsveç'e gideceği, Pazartesi günü ise takıma katılacağı belirtildi.

'Türk Zlatan' lakabıyla İsveçli İbrahimovic'e benzetilen Sinan Ayrancı, 1990 doğumlu ve 1.90 boyunda.

İsveç'te en genç büyük yetenek olarak gösterilen İsveç doğumlu Türk futbolcuyu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ile ünlü İtalyan takımı İnter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun da istediği yönünde haberler basında yer almıştı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Gençlerbirliği, sezon hazırlıklarının ilk etap kamp çalışmalarını tesislerinde sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı sezonun ilk hazırlık maçında, Bank Asya 1. Lig takımlarından Hacettepe'yi 2-1 yendi.

Gençlerbirliği, Ulaş, Aykut, Kulisiç, Tolga, Murat, Olgay, Kadir, Serkan, Yasir, Hurşit ve Mustafa 11'i ile başladığı karşılaşmayı, Kadir ve Yasir'in ayağından bulduğu gollerle 2-1 kazanırken, Hacettepe'nin tek golü Savaş'tan geldi.

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Thomas Doll, maçın ikinci yarısında, sahaya İsailoviç, İlhan, Cem, Orhan, Kerem, Burhan, Kahe, Bilal'i sürdü.

Rakip takım Hacettepe ise sahada Özkan, Şahin, Emre, Celal, Serhat, Selçuk, Soner, Umut, Savaş, Uğur Keskin ve Kemal Akbaba 11'i ile mücadele etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER