Ekonomi
  • 28.7.2009 15:52

TURKCELL, 3G'DE 1 MİLYON BAŞVURUYA ULAŞTI

İSTANBUL / İHA

Turkcell 3G lansman toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yarımcısı Lale Saral Develioğlu, 3G'nin getireceği yeniliklerden bahsederek, Turkcell'in yeni ürünü olan 3G VIN'ı tanıttı.
Develioğlu, "Turkcell 3G VIN, Turkcell'in 3G'deki 7.2 megabit hızlara çıkan mobil modemi. Peki en hızlısı bu mu? Dünyadaki en hızlı modem bu mu? Hayır, dünyada en hızlısı dünyayla birlikte Ağustos ayında Türkiye'de olacak saniyede 21 megabit hızlara çıkan ve yeni piyasaya çıkacak olan 3G VIN'ı müşterilerimiz için Türkiye'ye getiriyor olacağız" dedi.

Develioğlu, 3G ile birlikte müşterilerinin daha fazla data kullanmak isteyeceklerini, bu yüzden de fiyatlarını düşüreceklerini söyledi.

Turkcell'in yeni fiyat uygulamasına ilişkin olarak Develioğlu, "Dediğimizin sözünde duruyoruz. Şu anda 39 lira olan 1 GB'lık paketimizi 29 liraya indiriyoruz. 3 GB paketimizi de hem kapasitesini artırıp 4 GB'a çıkartıyoruz hem de fiyatını 39 liraya indiriyoruz. Bu baktığınızda yüzde 50'ye varan bir indirim. Üstelik bunları almayı 24 ay taahhüt ettiğinizde VIN'ınız da hediye. 3G'ye mobil geniş bant tarafında hızla davet etmek için fiyatlarımızda çok ciddi bir indirme gittik. Ayrıca bu da yetmedi, VIN'ıyla birlikte 4GB'lık internet paketini aldığınızda 39 lira değil, ilk üç ay sadece 19 lira ödüyor olacaksınız. Bu da lansman dönemindeki müşterilerimize yaptığımız çok yeni bir kampanyamız" dedi.

Faturalı paketlerden sonra ön ödemeli paketlerin fiyatları konusunda bilgi veren Develioğlu, "Ön ödemelide de Türkiye'de bir ilk yapıyoruz ve şu anda tek. Ön ödemeleri müşterilerimiz de eğer isterlerse haftalık ya da aylık kullanım paketleri alabilecekler. Haftalık 1GB'lık paketimiz 19 lira, 4 GB'lık paketimiz de 49 lira aylık. Bunları sadece cep telefonunuzdan bir SMS atarak VIN'ınıza yükleyebilir ya da bayilerimize gidip alabilirsiniz" dedi.

Netbook ve laptoplarla da kampanyalara devam ettiklerini kaydeden Develioğlu, "3G lansmanımızla birlikte HP'nin yeni bir modeli ile kampanya yapıyoruz ve sadece netbook'ta değil laptop'da da bir teklifimiz var. Burada ayda 1 GB'lık paketimizi aldığınızda netbook ile birlikte sadece 69 liraya hem netbook'u hem de data paketini kullanabiliyorsunuz. Aynı şekilde notebook'larda da 1GB'lık paketi aldığınızda ayda 99 liraya laptop da sizin oluyor" diye konuştu.

Turkcell 3G hizmetlerinin yanında görüntülü görüşme hakkında da bilgi veren Develioğlu, "Görüntülü görüşmeyi Turkcell'de sesli görüşme ile aynı fiyata sunuyor olacağız. Görüntülü görüşme için ayrı bir paket, ayrı bir tarife almanıza gerek kalmadan sizin kendi paketiniz ya da tarifeniz neyse oradaki dakika ya da kontörlerinizi ister sesli görüşme, ister görüntülü görüşme yapmak için kullanabileceksiniz. Ayrıca görüntülü görüşmeye geçen herkese de ilk 1 ay hediye ediyoruz. Şu andan bu sabah itibariyle ilk 1 milyon saatimizi bedava vermiş oluyoruz müşterilerimize" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER