Gündem
  • 31.3.2012 00:13

Türkiye açık bir cezaevine dönüştü!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin bir açık cezaevine dönüşmüş durumda olduğunu söyledi.
     Kılıçdaroğlu, İzmir'deki programı kapsamında, partisinin il başkanlığı tarafından Balçova Termal Otel'de düzenlenen birlik dayanışma yemeğine katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan yemekte, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 14 aylık icraatlarının anlatıldığı sunum gerçekleştirildi.
     Her CHP'linin temel görevinin kendisi dışında en az 5-6 kişiye ulaşarak partiyi ve parti projelerini anlatmak olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, CHP'nin ürettiği tüm projeleri halka anlatmanın önemine işaret etti.
     Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, şöyle devam etti:
     ''Demokrasi sağlıklı değil, özgürlükler gittikçe kısıtlanıyor. Aydınlarımız hapiste, gazetecilerimiz hapiste, üniversite hocalarımız hapiste, milletvekilleri hapiste. Yani Türkiye bir açık cezaevine dönüşmüş durumda. Özgürlük taleplerimizi her ortamda en yüksek sesle söyleyeceğiz.''
     Konuşmasında AK Parti hükümetini eleştiren Kılıçdaroğlu, ''Bir dikta yönetimi var. Yönetimde olanların 12 Eylül faşizminden tek bir farkı var; 12 Eylül askeri darbesini yapanların apoletleri vardı, bunların apoletleri yok'' dedi.
     Yemeğin ardından beraberindekilerle otelden ayrılan Kılıçdaroğlu, hava yoluyla Antalya'ya hareket etti. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER