Sağlık
  • 10.4.2020 20:23

Türkiye geneli doluluk oranı

Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından satır başları;

Türkiye genelindeki hastanelerde yatak doluluk oranı yüzde 36,3.

Sağlık Bakanı Koca, "Türkiye olarak, erkenden kullanmaya başladığımız ilaçların faydasından her geçen gün daha fazla emin olduğumuzu söyleyebilirim." sözlerini kaydetti.

Koca, "Hastaneye, yoğun bakıma yatış ve entübe edilen hasta sayısının stabil döneme girdiğini, artış hızının azaldığını söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

"İstanbul'da yoğun bakım yatak doluluk oranı yüzde 59,5"

"Yoğun bakım sürecimiz, diğer ülkelere göre özellikle son haftalarda giderek düşmeye başladı." şeklinde konuşan Koca İstanbul'da yoğun bakım ve yatak doluluğu hakkında bilgileri paylaştı:

"İstanbul'da şu anda yoğun bakım yatak doluluk oranı yüzde 59,5. Normal yatak doluluk oranı da yüzde 50,2. Şu an bir sorun yok."

"Türkiye'de hastanelerde yatak doluluk oranı yüzde 36,3"

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye genelindeki hastanelerde yatak doluluk oranının yüzde 36,3 olduğunu ifade etti.

Koca, "İstanbul gibi bir yerde haftalık zaman diliminde, 2-3 kat artışlar beklersiniz. Bu artışları görmemiş olmamız, son derece önemli." şeklinde konuştu.

İstanbul'da yoğun bakım yatak doluluk oranı kaç? Bakan Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da şu anda yoğun bakım yatak doluluk oranı yüzde 59,5. Normal yatak doluluk oranı da yüzde 50,2. Şu an bir sorun yok." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da şu anda yoğun bakım yatak doluluk oranı yüzde 59,5. Normal yatak doluluk oranı da yüzde 50,2. Şu an bir sorun yok." ifadelerini kullandı.

Türkiye genelindeki hastanelerde yatak doluluk oranı yüzde 36,3."

Koronavirüsten can kaybı 1006'ya yükseldi

Koronavirüsten can kaybı 1006'ya yükseldi

Güncellenme Tarihi : 10.4.2020 20:47

İLGİLİ HABERLER