Yaşam
  • 10.6.2014 01:38

Türkiye güzelinden memleket ziyareti

Başarısından dolayı Amine Gülşe’yi tebrik eden ve plaket veren Mehmet Gönenç de, “Bergama olarak bu başarıdan büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Bergama Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, sözlerine “Biliyorsunuz Bergama’nın 2000 yıllık kraliçesi Nike var, artık Nike’yle beraber bir de Amine’si var” diyerek başlayan Mehmet Gönenç Bergama’dan bir güzellik kraliçesi çıkmasından Bergama’nın büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Bergama’da sanat ve spor gibi alanlarda iyi yerlere gelmiş birçok isim olduğunu hatırlatan Başkan Gönenç, Bergama’nın Unesco Dünya Mirası Listesi Adaylığını ve Katar’da yapılacak oylamaya da değinerek, “Bergama bir krallıklar şehri. Bu şehire zaten bir kraliçe yakışırdı. Umarız Amine’nin birinciliği bize uğur getirir. Kendisini bu büyük başarısından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

“BERGAMA’YI HER ALANDA TANITMAK İSTERİM”
Bergama’da olmak ve yaşamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Türkiye Güzeli Amine Gülşe, “Bu makamda olmak sizleri ziyaret etmek benim için gerçekten çok güzel ve çok gurur verici. Bergama’yı çok seviyorum ve bu kentte yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Bergama’yı her alanda tanıtabilmeyi çok istiyorum” dedi. Aralık ayında Miss World yarışması düzenleneceğini söyleyen Gülşe, uluslararası arenada Bergama’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini, çok başarılı bir gelecek hayal ettiğini sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda Türkiye Güzeli Amine Gülşe’ye teşekkür eden Mehmet Gönenç, Bergama’nın simgesi Nike heykelciği hediye etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:19

İLGİLİ HABERLER