Gündem
  • 13.3.2020 22:32

Türkiye İHA'larını sınıra gönderdi

Türkiye, Avrupa hayali ile yola çıkan sığınmacılara insanlık dışı müdahalelerde bulunan Yunanistan'a karşı bir hamlede bulunarak sınıra İHA'ları gönderdi. Gelişmeyi BAYKAR Genel Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından duyurdu.

BAYKAR Genel Müdürü Selçuk Bayraktar, göçmenlerin geçmek için akın ettiği Yunanistan sınırında İHA'nın göreve başladığını duyurdu.

Türkiye'nin çeşitli illerinden göçmenlerin Yunanistan'a geçmek için Edirne'ye akınları sürüyor. Yoğunluğu Pazarkule Sınır Kapısı çevresinde oluşturan göçmenlere Yunan güvenlik güçleri zaman zaman gerçek ve plastik mermiler, gaz bombası ve biber gazı ile sert müdahalede bulunuyor.

Baykar Genel Müdürü Selçuk Bayraktar, bugün twitter'dan yaptığı açıklamada Yunanistan sınırında bir İHA'nın devriye görevine başladığını duyurdu. İHA'nın görev yaptığı bölgenin haritasını yayınlayan Bayraktar, "Bayraktar TB2 İHA'mız Yunanistan sınırında devriye görevine başladı. Doğudan Batıya, Kuzeyden Güneye.... Semalarımızda Hür ve Özgür" notunu 'MilliTeknolojiHamlesi' hashtagiyle paylaştı.

Güncellenme Tarihi : 13.3.2020 21:34

İLGİLİ HABERLER