Gündem
  • 8.7.2020 22:15

Türkiye Kupası finalinin ne zaman oynanacağı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 2020-2021 sezonu için başlama tarihini 11 Eylül 2020 Cuma ve bitiş tarihini 16 Mayıs 2021 Pazar olarak açıklandı. Ayrıca Süper Lig kulüpleri 2020-2021 sezonunda en fazla 14 yabancı futbolcu ile sözleşme yapabilecek. Futbolculardan sadece 8 tanesi aynı anda sahada yer alabilecek

Trabzonspor ile Alanyaspor arasındaki Türkiye Kupası finalinin ne zaman oynanacağı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu iki takım arasındaki final mücadelesinin

29 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

Türkiye Kupası finali seyircili mi oynanacak?

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası final maçının seyircisiz oynanması bekleniyor. Pandemi sebebiyle hiçbir spor karşılaşmasına seyirci almayan federasyonun bu maçta da aynı kararı uygulayacağı belirtiliyor.

Trabzonspor ve Alanyaspor'un Türkiye Kupası final yolu

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi iki maçta da mağlup etmiş ve finale yükselme başarısı göstermişti. Alanyaspor ise Antalyaspor ile oynadığı iki karşılaşmada da galip gelmiş ve bordo mavililerin rakibi olmuştu.

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanan son maçta ne oldu?

Kupanın ikinci finalisti turuncu-yeşilliler, kupa finalinden önce bordo-mavililer ile Süper Lig'de 22 Haziran Pazartesi günü 28. hafta mücadelesinde Alanya'da karşı karşıya geldi. Süper Lig'in 28. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşması 2-2 sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 8.7.2020 22:17

İLGİLİ HABERLER