Gündem
  • 30.9.2011 00:10

TÜRKİYE SOĞUK HAVANIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR!..

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın geleceğini bildirdi.
Yarın akşam saatlerinden itibaren tüm yurt Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar 3-8 derece azalacak.
Yarın bütün bölgelerin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun sağanak yağışlı olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının, Cuma gününden itibaren iç kesimlerde 6 ila 8 derece, diğer yerlerde 3 ila 5 derece azalarak hafta sonunda yurdun kuzey ve iç kesimlerinde mevsim normallerinin altına düşeceği; hafta başından itibaren tekrar artarak, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

CUMARTESİ:
Kuzey ve doğu bölgeler parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu yağışlı olacak. Yağışların Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

PAZAR:
Kuzey ve doğu bölgelerin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Hakkâri çevreleri, akşam saatlerinden sonra Karadeniz kıyıları ile Kocaeli, Sakarya ve İstanbul’un Anadolu Yakası’nın yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER