Gündem
  • 27.3.2020 13:21

Türkiye'de cuma namazı bir tek bu camide kılındı.. İşte görüntüler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün Türkiye'de sadece Beştepe Millet Camisi'nde cuma namazının kılındı..belirtildi.

Beştepe Millet Camisi'nde az sayıda katılımla cuma namazı kılınıyor.

Beştepe Millet Camisi'nde bugün, Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen az sayıda katılımla, salgına karşı tedbirler alınarak cuma namazı kılınıyor.

Açıklamada, "İslam medeniyetinin en önemli coğrafyalarından olan cennet vatanımızda, İslam toplumun şiarlarından biri olan bu ibadetin devam etmesi ve cuma namazına gidemediği için milletimizin yaşadığı üzüntünün bir nebze giderilebilmesi adına Türkiye'de sadece Ankara'da Beştepe Millet Camisi'nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen çok az sayıda katılımla ve salgına karşı gerekli tedbirler alınarak cuma namazı eda edilecektir." ifadesine yer verildi.

Son dakika haberler... Beştepe Millet Camisinde cuma namazı kılınıyor

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, giderek artan salgın tehlikesi sebebiyle geçen hafta olduğu gibi bugün de ülke genelinde cuma namazlarının kılınmayacağı belirtildi.

Türkiye'de bir tek o camide cuma namazı kılınacak

Cuma namazlarının yine kılınmayacağı hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

Son dakika haberler... Beştepe Millet Camisinde cuma namazı kılınıyor

"İslam medeniyetinin en önemli coğrafyalarından olan cennet vatanımızda, İslam toplumun şiarlarından biri olan bu ibadetin devam etmesi ve Cuma Namazına gidemediği için milletimizin yaşadığı üzüntünün bir nebze giderilebilmesi adına;

Son dakika haberler... Beştepe Millet Camisinde cuma namazı kılınıyor

Türkiye’de sadece Ankara’da Beştepe Millet Camii’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen çok az sayıda katılımla ve salgına karşı gerekli tedbirler alınarak Cuma Namazı eda edilecektir."

Diyanet açıklamasına göre; Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş'ın okuyacağı hutbeyi vatandaşlar televizyon aracılığıyla dinleyebilecek.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2020 13:47

İLGİLİ HABERLER