Spor
  • 14.1.2014 19:29

Türkiye'de hiç rastlanmayan fairplay

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Elazığspor ve Antalyaspor, eşi görülmemiş bir dostluğa imza attılar.

Süper Lig'in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Elazığspor, benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren iki takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları karşılaşma için kente aynı uçakta gitti. Kırmızı beyazlı takımın sezon başından beri deplasmanlara özel uçakla gitme kararı alması, Antalyasporlu futbolcuları aktarma çilesinden kurtarmıştı. Kupa maçlarına da bu yolla giden Akdeniz ekibinin bu seyehatte bir de misafiri vardı.

Aynı uçaktalar
Elazığ'a doğru yola çıkacak olan Antalyaspor'da kırmızı beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, ev sahibi takımı uçağında misafir etti. Elazığspor yöneticileri ise bu tekjlif karşısında önce şaşırdı ardından da kabul etti ve kente beraber aynı uçakta hareket ettiler. Antalyaspor'un bu jestine Elazığspor yöneticileri de kayıtsız kalmadı. Bordo beyazlılar Antalyaspor'un konaklama masraflarını üstlendiklerini açıkladı.

Dönüşü de beraber yapabilirler
Bu teklifler yapıldıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nu arayan Gültekin Gencer, durumun bir sıkıntıya yol açmayacağını öğrenince ortak seyehat gerçekleşti. Elazığspor taklımı eğer maçtan sonra Antalya'ya kampa dönmek isterse yine kırmızı beyazlı takımın özel uçağını kullanabilecek.

Alper Aslan

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER