Asayiş
  • 24.8.2009 16:34

TÜRKİYE'DE KAYBOLAN KOCASI İÇİN TİM GETİRECEK

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi'nde iki hafta önce yürüyüş yapmak için otelden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan İngiliz turistin eşi, İngiltere’den arama timi getirmek üzere ülkesine döndü. Dün akşam İngiltere’ye giden Sandra Kirkham, eşi John Joseph Kirkham’ı bulmak için yeniden geleceğini söyledi.

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde tatil yapan 68 yaşındaki John Joseph Kirkham, geçen 10 Ağustos'ta tarihi Likya Yolu’nda yürüyüşe çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Kirkham’ı bulmak için belde halkı seferber olmuş, jandarma da arama çalışması başlatmıştı. Fakat tüm çalışmalara rağmen İngiliz turistin izine rastlanamadı. Daha önce eşi bulunmadan Ölüdeniz’i terk etmeyeceğini açıklayan Sandra Kirkham, dün akşam ani bir kararla kaldığı otelden ayrılarak ülkesine döndü. Eşinin bulunması yönünde umudunu kaybetmediğini ve yasal işlemler için ülkesine gitmek zorunda kaldığını anlatan Kirkham, İngiltere’de bir dağcı timi oluşturarak eşini aramak için yeniden Ölüdeniz’e geleceğini söyledi.

Türk arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarından memnun olduğunu vurgulayan Sandra Kirkham, “Bütün çalışmalara rağmen eşim John Joseph Kirkham’ın izine rastlanılmadı. O benim 43 yıllık hayat arkadaşım. O dünyanın en iyi insanı. Ümidimi kesmedim. Onu bulmak için her yolu deneyeceğim. Bunun için de İngiltere’de eşimin arkadaşlarından oluşan bir arama kurtarma timi ile yeniden Türkiye’ye geleceğim” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER