Spor
  • 30.9.2010 01:04

'TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIM...'

Veli, maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nda Rapid Wien Teknik Direktörü Peter Pacult ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, kendisinin Türk asıllı olduğunu belirterek, ''Türk takımına karşı oynayacağım için heyecanlıyım. Benim için çok önemli bir maç. Bütün akrabalarım Türkiye'de televizyon başında beni izleyecekler'' diye konuştu.

Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını anlatan Veli, ''Yarın akşam iyi bir futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Yarınki maçı 2-1 kazanacağımızı tahmin ediyorum'' dedi.

''TÜRK TAKIMLARIYLA GÖRÜŞMELER OLDU''
Türk takımlarından herhangi bir transfer teklifi alıp almadığı sorusuna Veli, ''Türk takımlarıyla transferimle ilgili görüşmelerim oldu. Ancak bu konulara detaylı girmek istemiyorum. Şu anda Rapid Wien takımının oyuncusuyum'' diye yanıt verdi.

Türk Milli Takımı'nı neden seçmediği sorusu üzerine de Veli, ''Türk Milli Takımı ile ilgili devamlı sorularla karşılaşıyorum. Ama ben zamanında Avusturya için seçimimi yaptım ve Avusturya Milli Takımı oyuncusuyum'' ifadelerini kullandı.

Bazı gurbetçi futbolcuların Türkiye'ye geldiğinde uyum sorunu yaşadıklarının belirtilmesi ve bu konudaki görüşlerinin sorulması üzerine Veli, ''Türkiye'ye giden bazı futbolcuların belli bir zaman sonra ismini duyamadık. Benim zaten düşüncem Avrupa'da kalıp Avrupa'da oynamak'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:12

İLGİLİ HABERLER