Dünya
  • 31.8.2020 12:36

Türkiye'nin milli silahları Yahudi medyasının gözünü korkuttu!.. Türklerin silah teknolojileri muazzam

Jaruselam Post'da yayınlanan haberde, " Erdoğan, "Hibrit yakıtlı roket motorları geliştirme çalışmalarımıza da devam edeceğiz" dedi. Rapor, "yüksek kapasiteli hidrojen yakıt hücresi teknolojisi" diyor. Ayrıca, "hassas güdümlü mühimmat için" GPS alıcılarını da içeriyordu. Açıkçası bu, Türkiye'nin yaptığı şeyin uzay ile ilgili olmadığını, İran, ABD, İsrail ve diğerleri gibi ülkelerin başardığı türden hassas silahları üretmek için savunma teknolojisinde muazzam bir artış olduğunu gösteriyor." dedi.

İŞTE O MAKALE

Türkiye yeni hassas güdümlü silah ve roketler üretiyor..

Türkiye, minyatür silahlar, hipersonik silahlar ve ayrıca "yönlendirilmiş enerjili silahlar" üreterek batı, Çin ve İsrail başarılarını takip ediyor.

Ankara, yerli silah sanayisini büyütme hedefi ile roket motorlarındaki yeteneklerini hızla genişletiyor. Türkiye son yıllarda yeni insansız hava araçları ve füzelere yoğun yatırımlar yaparak savunma sektöründeki yeteneklerini artırdı.

Batılı üreticilerden bir tür tam bağımsızlık elde etmek istiyor. Bu amaçla Rus S-400 sistemini de satın aldı ve kendi uçaklarını, tanklarını, drone'larını, füzelerini, deniz füzelerini ve diğer sistemlerini inşa etmeye çalışıyor.

Türkiye silah ihraç ediyor ve bunları Irak'tan Suriye ve Libya'ya uzanan çatışmalarda kullanıyor . Aynı zamanda, Orta Afrika ve Asya'ya güç aktarma yetenekleriyle Orta Doğu'da lider askeri güç olmayı amaçlayan Katar, Somali ve diğer ülkelerde üsler inşa ediyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü yaptığı konuşmada lider, Türkiye'nin artık sıvı yakıtlı bir roket motoru için uzay denemelerine başladığını söyledi. Bu rejim yanlısı Anadolu haberlerinde yer aldı.

Erdoğan, savunma şirketi Rokestan'a yeteneklerinden ötürü övgüde bulundu. Sıvı yakıt, İran rejimi tarafından balistik füzelerde de kullanılıyor. Erdoğan, "Hibrit yakıtlı roket motorları geliştirme çalışmalarımıza da devam edeceğiz" dedi. Rapor, "yüksek kapasiteli hidrojen yakıt hücresi teknolojisi" diyor. Ayrıca, "hassas güdümlü mühimmat için" GPS alıcılarını da içeriyordu. Açıkçası bu, Türkiye'nin yaptığı şeyin uzay ile ilgili olmadığını, İran, ABD, İsrail ve diğerleri gibi ülkelerin başardığı türden hassas silahları üretmek için savunma teknolojisinde muazzam bir artış olduğunu gösteriyor. Türkiye, GPS alıcılı bu hassas güdümlü mühimmatların ilk kez yurt içinde üretildiğini söylüyor.

 Türkiye, minyatür silahlar, hipersonik silahlar ve ayrıca "yönlendirilmiş enerjili silahlar" üreterek batı, Çin ve İsrail başarılarını takip ediyor. Erdoğan, savunma sanayinin doğrudan hükümetle çalıştığını söyledi. "Yurtdışından yurt içinde yapabileceğimiz ürünleri asla kabul etmiyoruz." Başkan, savunma sanayiinin hayata döndürüldüğünü söyledi. Bu, ülkenin "görkemli" mirasından esinlenmiştir. Türkiye, Yunanistan'a ve diğer ülkelere yönelik yeni tehditlerle ve tarihi savaşlarla övünerek ve tarihi kiliseleri camiye dönüştürerek son zamanlarda milliyetçi bir çılgınlık yaşadı.
 
 Şimdi Türkiye, silahlı insansız hava araçlarının en iyi üreticilerinden biri olduğunu söylüyor. Raporda, "Bayraktar İHA'mız lazer güdümlü 230mm füze sistemi ile hedefleri kolayca vurabiliyor" denildi. Türkiye, insansız hava araçlarını Irak'taki Kürt savaşçılara, Suriye ve Libya'daki düşmanlara karşı kullanıyor. Bunları Ukrayna, Tunus ve diğer devletlere ihraç etmek istiyor. ABD silahlı insansız hava araçları ihraç ediyor, bu yüzden Türkiye ve Çin gibi ülkeler bu silahlar için piyasayı susturdu.
 Türkiye, yeni ilerlemelerini Yunanistan, Kıbrıs, Mısır, İsrail, Fransa ve BAE ile karşı karşıya kaldığı Akdeniz'deki zorluklarla ilişkilendirdi . 
 
Güncellenme Tarihi : 1.9.2020 12:32

İLGİLİ HABERLER