Spor
  • 28.3.2024 12:47

Türkiye'ye dönüyor! Beşiktaş masaya oturdu

Lille'de bu sezon dikkat çeken milli oyuncu Yusuf Yazıcı, 5 yıllık Fransa kariyerini sonlandırmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun yeni adresi belli oluyor. Gündeme gelen transfer haberlerine göre; Yusuf Yazıcı'ya Süper Lig devi talip oldu. Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanan milli oyuncu için harekete geçen Süper Lig ekibi transfer teklifinde bulunacak.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve daha sonra A Takım'da gösterdiği performansla dikkat çeken Yusuf Yazıcı, 2019'da 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız ekibi Lille'e transfer oldu. Lille kariyerini sonlandırmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi de belli oluyor...

Fransa Ligue 1'de 2020-21 yılında Burak Yılmaz'ın da olduğu dönemde Lille büyük bir başarı elde ederek şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, o sezon da gösterdiği performansla dünya devlerine göz kırpmıştı.

2022 yaz transfer döneminde ise eski takımı Trabzonspor'a kiralık olarak gelen Yusuf Yazıcı sezonu burada geçirse de yine beklentilerin altında kaldı ve Lille'e geri döndü.

2019'da 18.5 milyon Euro bedelle Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin sonuna gelmiş durumda.YUSUF YAZICI İMZA ATMIYOR

Henüz Fransız ekibiyle yeni bir kontrata imza atmayan Yusuf Yazıcı, bu sezon 36 maçta sahaya çıkıp 10 gol, 3 asistlik performansı ile dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı.

Fransa'da Lille ile 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı, ayrılığı kafasına koydu. Milli oyuncu, Lille'den gelen yeni sözleşme tekliflerini kabul etmezken kulüp bu durumdan rahatsız oldu.

SÜPER LİG DEVİ YUSUF'A TALİP OLDU

Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Lille kariyerini sonlandırması beklenen Yusuf Yazıcı için Süper Lig devinin girişimlere başladığı iddia edildi.BEŞİKTAŞ'TAN MİLLİ OYUNCU İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Beşiktaş, sözleşmesi bitecek olan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun ile yeni kontrat yapmaya sıcak bakmıyor. Ayrıca Vincent Aboubakar, Ante Rebic ve Jackson Muleka da gözden çıkarılan isimler arasında yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2024 12:51

İLGİLİ HABERLER