Gündem
  • 13.3.2020 22:17

Türkiye'yi tehlikeye atan Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisine öfke yağıyor

Acun'un eski karısı Şeyma Subaşı İtalyan sevgilisiyle birlikte bütün Türkiye'yi ateşe attı. Koronavirüsün en çok görüldüğü İtalya'dan gelen ve havaalanındaki 14 günlük karantina'dan kaçan İtalyan Guido Senia, bütün İstanbul'u dolaştı. Yetmedi Şeyma Subaşıyla birlikte spor salonlarında pozlar verdi.
Bu iki mikrop, yaptıkları iyi bir şey gibi utanmadan bütün bunları instağramdan paylaştı..

Yaptığı her hareketle sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia ile ilgili son dakika haberi! Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia, geçtiğimiz akşam bir etkinlikte objektiflere yakalandılar. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Guido Senia, İtalya’dan Türkiye’ye geldiğini açıkladı. Ancak Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia koronavirüs sebebiyle yurtdışı seyahatlerinden sonraki 14 gün karantina kuralına uymadı.

Halkı çileden çıkaran koronavirüs aymazlığı! Şeyma Subaşı'dan vatandaşları tehlikeye sokacak hareket...

Sosyal medyada yaptığı iğrenç paylaşımlarla zaman zaman gündeme gelen Şeyma Subaşı'nın gayrimeşru ilişki yaşadığı Guido Senia, Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geldi. 14 gün karantina kuralına uymayan Senia, bir de virüsün yayılma hızının en yüksek olduğu alan olan spor salonuna gitti. Yaşanan durum büyük tepki çekti.

Magazin dünyasının pislikleri her geçen gün daha fazla ortaya çıkmaya başlıyor. Son olarak Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilik sonrası tanınan Şeyma Subaşı, bu kez koronavirüs ile gündeme geldi.

Koronavirüsün tamamen yayıldığı İtalya'dan, ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Çin’den sonra en fazla vakanın yaşandığı ülkede 1016 kişi öldü.

14 gün kuralına uymadı

Şeyma Subaşı’nın gayrimeşru ilişki yaşadığı Guido Senia, Türkiye'ye geldi.

Sağlık Bakanlığı’nın sık sık hatırlattığı yurt dışı seyahatlerinden sonra 14 gün boyunca evden çıkmama kuralına, İtalyan Guido Senia uymadı.

Virüsün yayılma hızının en yüksek olduğu ortamlardan biri olan spor salonunda fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşan Subaşı'ya tepki gösterenler arasında gazeteci İzzet Çapa da yer aldı.

Sert tepki

Çapa, paylaşımında "Bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorlar? Pes! 14 gün kuralını bilerek uygulamayanlara nasıl yaptırımlar var?" ifadelerini kullandı.

Halkı çileden çıkaran koronavirüs aymazlığı! Şeyma Subaşı'dan vatandaşları tehlikeye sokacak hareket

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 13.3.2020 22:00

İLGİLİ HABERLER