Gündem
  • 24.6.2017 19:15

Türksat Hizmetleri Hakkında Genel Bilgi

İnternet ve televizyon denilince akla ilk gelen ülkelerden birisi, Türkiye’dir. Hem televizyon izleme hem de internet kullanma bakımından devler ligindedir diyebiliriz. Ayrıca Türkiye, en iyi internet altyapısına sahip olan ülkeler arasında da yer alıyor. Ancak dünyada olduğu gibi Türkiye’de de henüz her kesime yüksek hızda internet ulaştırmak mümkün değil. Özellikle bu durum, internetin oldukça fazla kullanıldığı Türkiye gibi ülkeler için yatırım ve zaman gerektiriyor.

Türksatbu konuda çalışan kurumlardan birisidir. Hem daha kaliteli yayıncılık adına hem de daha hızlı internete sahip olunması adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sunduğu kablonet ve kablo tv hizmetleri de birden fazla ilde kullanılmaya ve insanların hizmetine sunulmaya başladı. Kablonet, yüksek hızda internet ihtiyacını karşılayan fiber optik altyapıyla sağlanılan veri transferini mümkün kılıyor. Ayrıca, kablo tviçin de aynı altyapı üzerinden daha HD yayınlara sahip olmak mümkün hale geliyor.

Türksat hizmetlerin başvuru yapabilir misiniz?

Kablonet ve diğer hizmetten faydalanabilmek için kablo tv altyapısına sahip olan bir bölgede yaşamanız gerekiyor. Aksi durumda hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkün olmaz. Eğer yaşadığınız yerde kablo tv altyapısı varsa hemen bir yetkili bayi üzerinden başvuru formu doldurabilir ve yüksek hızlı internete kavuşabilirsiniz. Ayrıca, kaliteli yayınlar için de kablo tv hizmetinden faydalanabilirsiniz. Online türksat başvurusu da yapabilirsiniz. Bunun için yetkili siteleri kullanmaya dikkat edin.

Yüksek hızlı internet ne sağlıyor?

Birçoklarımız için internetin önemi malum. Ancak bazen sıkıcı bir hal alıyor. Bunun sebebi, düşük internet hızı. İşte fiber altyapı sayesinde internet hızının azami düşük seyretmesi gibi durumlar söz konusu olmuyor. Kablonet tarafından sunulan sınırlı ve sınırsız paketlerin farklı hız limitleri bulunuyor. İhtiyacınıza ve bütçenize göre birini seçerek yüksek hızda internetin sağladığı faydalardan yararlanabilirsiniz. Daha hızlı film indirebilir, takılmadan videoları izleyebilirsiniz. Dosya transferlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.6.2017 19:18

İLGİLİ HABERLER