Ekonomi
  • 28.8.2018 12:22

Türksat Kablonet ve Kablo TV hizmetleri

İnternetin yavaşlığından ve alt yapıyla ilgili sorunlardan bunalanlar için Türkiye’nin en eski internet sağlayıcılarından biri olan UyduNet, kullanıcıları için büyük kolaylıklar sağlıyor. Geçtiğimiz senelerde ufak bir isim değişikliğine giderek adını Kablonet yapan firma, bu süreçte başarısından ve insanlar arasındaki popülaritesinden ise hiçbir şey kaybetmiş değil. TÜRKSAT uydusundan direkt olarak aldığı sinyalle internet sağlayıcılığı yapan Kablonet, kullanıcılarına kesintisiz ve hızlı bir internet vaat ediyor. Bu şiarla yola çıkan firma, çok uzun senelerdir piyasanın amiral gemisi olma vasfını ise sürdürüyor. Kablonet adı altında internet sağlayıcılığı yapan firmanın sunduğu tek hizmet internetle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda sabit telefon hattı ve televizyon paketleri hizmeti de sunan firma, bu alanda da oldukça iddialı.

Kablonet ve TV Alanındaki Başarısı

Pek çok firmayla kıyaslandığında internet hizmetinin kesintisiz ve hızının ise çok iyi seviyelerde olması, UyduNet’i vazgeçilmez telekomünikasyon sağlayıcı firmalarından biri haline dönüştürmüş durumda. Bu eşsiz internet deneyiminin yanı sıra müşterilerine bir o kadar daha eşi benzeri görülmemiş bir TV deneyimi vaat eden UyduNet, “Teledünya” kampanyalarıyla da göz dolduruyor. Televizyon alanına yaptığı yatırımların karşılığını müşteri memnuniyetiyle alan firma, farklı içeriklerde ve fiyatlar KabloTV hizmeti de sunuyor. Kablo TV hizmetlerinde pek çok değişik kampanya mevcut. Siz de bu kampanyalardan bütçenize ve ihtiyacınıza göre olanı seçerek harika bir televizyon deneyimi yaşayabilirsiniz.

KabloTV HD Kalite Yayınlarıyla Göz Dolduruyor

Diğer telekomünikasyon firmalarıyla kıyaslandığında, Kablonet’in vermiş olduğu KabloTV hizmetinin pek çok artı yönü var. Bunlardan ilki elbette HD yayın kalitesidir. Fiyatlarının uygunluğuyla kıyaslandığında böyle bir hizmet, kullanıcılar tarafından el üstünde tutuluyor. Her bütçeye ve zevke uygun kanal içerikleriyle, firma oldukça beğeniliyor. “Altın Sinema Paketi” ise KabloTV’nin en çok beğenilen ve bilhassa tercih edilen paketlerinin başında geliyor. Pek çok sinema kanalının yanı sıra, kullanıcılara özel sinema filmlerini de izleme imkânını bu pakette bulabilirsiniz. Bütün bunların yanında, pek çok sayıda yerli ve yabancı ulusal kanallar, yabancı dizi kanalları, belgesel kanalları, çizgi film kanalları ve dahası UyduNet Teledünya'da sizleri bekliyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.8.2018 12:22

İLGİLİ HABERLER