Gündem
  • 2.11.2020 15:47

Tuzağa çekilen Ermeni askerleri böyle avlandı

Bu görüntülerde gece görüş kamerasıyla Türk SİHA'ları tarafından çıkildi..

AZERBAYCAN, ZENGİLAN'DA ERMENİLERE AİT ÇOK SAYIDA SİLAHI ELE GEÇİRDİ

Azerbaycan ordusunun karşısında duramayan Ermenistan askerleri cepheleri terk etmeye devam ediyor. Son olarak Zengilan bölgesindeki cepheleri terk eden Ermeniler arkalarında birçok silahı bıraktı. Azerbaycan ordusu, Ermeni askerlerinin bıraktığı silahları ele geçirdi.

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerlerini vurmasıyla başlayan çatışmalar 36'ncı gününü geride bıraktı. Çatışmaların ilk gününden bugüne kadar sahadaki etkisini sürdüren Azerbaycan ordusu yaklaşık 200 yerleşim yerini Ermenistan işgalinden kurtardı.

Azerbaycan ordusunun ilerleyişini durdurmayan Ermenistan askerleri cepheleri terk etmeye devam ediyor. Son olarak Zengilan bölgesindeki cephelerden çekilen Ermeni askerleri arkalarında birçok silahı da bıraktı. Azerbaycan askerleri tarafından çekilen videoda birçok silahın olduğu görüldü.

MÜHİMMAT YÜKLÜ ASKERİ ARAÇLAR İMHA EDİLDİ

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bugün yaptığı açıklamada, Ermenistan'a ait mühimmat yüklü askeri araçların imha edildiğini de bildirdi. Ermenistan ordusuna ait mühimmat depolarının da imha edilmesinin ardından Ermenistan askerlerinin sıkıntı yaşadığını belirterek, bu nedenle Ermenistan'ın tüm cephanesini çatışmanın en kuvvetli olduğu bölgede kullanmaya çalıştığını ifade etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''31 Ekim'de Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait Su-25 savaş uçağı düşman mevzilerini bombaladı. Hava saldırıları sonucunda, siperlerde ve yer altı sığınaklarında çok sayıda düşman kuvveti imha edildi. Düşmanın insan gücünün yok edilmesinin bir videosunu sunuyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 2.11.2020 15:59

İLGİLİ HABERLER