Medya
  • 27.4.2022 12:38

TV'nin gelin adayı başörtülü kadına saldırdı.. Yobaz paçavrayı takmışsın başına

Ünlü fenomenden başörtülü kadına hadsiz hakaret! Varoş, cahil, yobaz...

Katıldığı bir yarışma programıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan'ın annesiyle AVM'de olduğu bir sırada alışveriş yapan başörtülü bir kadına yanında eşi ve bebeği varken hakaretler yağdırdığı ortaya çıktı. Betkayan, geçen yıl yaşanan olayda, yürüyen merdivenlerde duran Ece Vardarlı'ya, "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" diyerek hakaret etti. Betkayan'ın annesi Sevda Turan ise, kendilerini telefonla çeken çifte, ağır küfürler yağdırdı. Anne kız hakkında "hakaret" suçundan dava açıldı.

Katıldığı bir yarışma programıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz yıl 5 Mart günü annesi Sevda Turan ile İstanbul Sarıyer'deki bir AVM'deydi.

'BURASI ARABİSTAN DEĞİL, YOBAZLAR'
İddiaya göre ünlü fenomenkadın, Ece Vardarlı'ya hitaben "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" şeklinde hakaret etmeye başladı. Eşine hakaret edildiği sırada Ece'nin eşi Mustafa Vardarlı, yaşananları video kaydı almak için telefonunu çıkarttı.

İddiaya göre anne-kız AVM içindeki yürüyen merdivenlerde olduğu bir sırada, Ece-Mustafa Vardarlı çifti, bebek arabasıyla merdivenden üst kata çıkmaya çalışıyordu. Bu sırada taraflar arasında tartışma başladı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.4.2022 23:40

İLGİLİ HABERLER