Dünya
  • 26.6.2014 10:40

Uçakta genç kızın bavulundaki seks aleti çalışınca

İsveç'in Arlanda hava alanından Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Hava yolları SAS'a ait uçakta, 20 yaşında Amanda adında yolcunun bavulundaki vibratörlü yardımcı seks aleti sorun yarattı.

20 yaşındaki İsveçli Amanda'nın bavulundaki yardımcı seks aleti bavulda kendi kendine çalışınca, uçakta alarm verildi ve yolcular tahliye edildi.

20 yaşındaki İsveçli Amanda Hırvatistan'ın tatil kenti Split'e gitmek üzere uçağa bineceği sırada bavulundaki vibratörlü sex aleti başına iş açtı. Amanda, uçağa girmek üzere apronda son güvenlik noktasından geçmeye hazırlanırken ismi telsizle anons edilerek güvenlik ofisine çağrıldı.

Hava alanı personeli Amanda'dan kendilerini takip etmesini isteyerek, bavulunda bir şeylerin şiddetli şekilde titreşim içinde olduğunu söylediler. Sorunun ne olduğunu hemen anlayan Amanda görevliler ile birlikte bavulunun bulunduğu bölgeye gitti. Bu arada bütün yolcular can güvenliği nedeniyle uçaktan tahliye edilerek yeniden yolcu bekleme salonuna alındılar. Güvenlik personeli Amanda'dan bavulunu açarak, içindeki titreyen cihazını çıkartmasını istediler.

Bavulunu açan genç kız, bavulundan çalışır vaziyetteki vibratörlü sex oyuncağını çıkarınca, kendisini camdan izleyen yolcular kahkahalara boğuldular. Bazı yolcular da gecikmeden dolayı kızgınlıklarını dile getirdiler. Görevlilerin isteği üzerine cihazından pillerini söken genç kız tekrar uçağa bindi ve diğer yolcularla birlikte Hirvatistan'a gitmek üzere havalanan uçakta yerini aldı.

Amanda basına yaptığı açıklamada durumdan çok utanç duyduğunu ve bir daha seks aletinin pillerini sökmeyi unutmayacağını söyledi.

 

Milliyet

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:52

İLGİLİ HABERLER