Gündem
  • 30.11.2007 19:51

UÇAKTA KARŞILAŞTIĞIMIZ MANZARA KORKUNÇTU

ISPARTA - Afyonkarahisar İl Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği Müdürü Turhan Ala, uçaktaki insanların çarpma anında öldüklerini gözlemlediklerini belirterek, ''Karşılaştığımız korkunç bir manzaraydı'' dedi.
     Ala, gece 03.00 sıralarında uçağın düştüğü haberinin geldiğini, uçağın göle mi yoksa ormanlık alana mı düştüğü konusunda bilgi alınamadığı için Afyonkarahisar'dan ancak saat 04.30 sıralarında yola çıkabildiklerini anlattı.
     Turhan Ala, Afyonkarahisar'dan gelen 25 teknisyenin yanı sıra Isparta ve Burdur il sivil savunma ekipleriyle birlikte olay yerine vardıklarında yoğun bir sisle karşılaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     ''Uçağın paramparça olduğunu gördük. Önce yaralı yolcu olabilme ihtimali üzerine gövdede arama yaptık. Buradan 10 ceset çıkardık. Daha sonra yaklaşık 500-600 metrekarelik alana yayılmış olan cesetleri kimlik tespitleriyle birlikte jandarmayla işbirliği yaparak aldık, ambulanslarla gönderdik. Uçaktaki insanların çarpma anında öldüklerini gözlemledik. Karşılaştığımız korkunç bir manzaraydı.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER