Asayiş
  • 29.6.2007 20:05

ÜÇÜNCÜ İNTİHAR DENEMESİNDE ÖLDÜ

KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde, daha önce iki kez intihar girişiminde bulunan, ancak her ikisinde de hayata döndürülen 17 yaşındaki İbrahim Tok, üçüncü denemesinde fare zehiri içerek yaşamına son verdi.

İbrahim Tok, ilk olarak 2005 yılında, girdiği bunalım sonucu fare zehiri içerek intihar etmek istedi. Yakınları tarafından evinde baygın bulunan ve hastaneye kaldırılan Tok'un midesi yıkanarak, hayata döndürüldü. Tok, geçen yıl da, kız arkadaşıyla tartıştığı için, Akşehir Cumhuriyet Meydanı'nda başına bir el ateş ederek intihara kalkıştı. Ancak, tabancanın kabzası geri tepince kurşun, Tok'un başını sıyırdı.

Geçen yıl evlenen ve işsiz olduğu öğrenilen İbrahim Tok, dün gece eşinin ailesi ile birlikte yaşadığı Gazi Mahallesi Çini Sokak'taki evlerinde üçüncü kez intihara kalkıştı. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren İbrahim Tok, saat 01.00 sıralarında evin bodrumuna inip, fare zehiri içti. Ailesi tarafından baygın halde bulunan Tok, kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi'nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tok'un cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, ölümü üzerine büyük üzüntü yaşayan yakınları hastanede gözyaşı döktü.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER